MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

A może tak na ryby?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 2 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jurny_Jurek

Post #1 Ocena: 0

2021-05-18 16:11:33 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2021-05-18 13:08:05, sqlserver napisał(a):
Cytat:

2021-05-18 09:00:03, Blamestorm napisał(a):
A ta wyprawa w morze, to tylko meska?

no nie mów ze byś chciała wziąć udział w taki patriarchacie gdzie na ograniczonej powierzchni trzeba obcować z grupa niezaszczepionych szowinistów

🙃 toż to szowinistyczna wyprawa, gdzie parytet? Tak sie właśnie dyskryminuje kobiety i odbiera prawa. Precz z preczem!
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2021-05-18 16:19:48 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-05-18 16:11:33, Jurny_Jurek napisał(a):

🙃 toż to szowinistyczna wyprawa, gdzie parytet? Tak sie właśnie dyskryminuje kobiety i odbiera prawa. Precz z preczem!

już widzę oczami wyobraźni te, "chłopaki, chłopaki czy któryś może mi pomoc" albo "czy jest tu jakiś prawdziwy mężczyzna"

no chyba ze nie myśli o rybach tylko o przygotowywaniu kateringu w czasie wyprawy albo o oprawianiu ryb
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #3 Ocena: 0

2021-05-18 22:07:38 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

OJ panowie, panowie.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #4 Ocena: 0

2021-05-18 22:44:56 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

I z poważnej propozycji kabaret zrobili.;-)
Mam koleżankę która swego czasu dzierżyła dwa tytuły miss województwa i mistrzynie polski w wędkarstwie karpiowym i w żadnej konkurencji parytetów nie było, bo czasy były przedparytetowe. W jednej startowały same kobity ( nie wiedzieć czemu) jakby facet piękny być nie mógł, a drugiej sami (prawie) faceci, jakby kobita temperatury nie potrafiła utrzymać.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 18-05-2021 22:50 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #5 Ocena: 0

2021-05-18 22:58:29 (4 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

2021-05-18 16:19:48, sqlserver napisał(a):

już widzę oczami wyobraźni te, "chłopaki, chłopaki czy któryś może mi pomoc" albo "czy jest tu jakiś prawdziwy mężczyzna"

Ja bylam na lodce dwa tygodnie z samymi mezczyznami. Wbrew temu co podpowiada Ci Twoja wyobraznia, to ja musialam np isc pod poklad po zapasowa szekle kiedy wiatr nam zerwal zagiel, bo panowie sie klocili kto ma isc malo sie nie pobili tak sie testosteron uszami im przelewal.

A pamietam ze odnosnie prawdziwego mezczyzny, to kiedys slyszalam jak sie kloca przy lodzi kto ma isc zmywac naczynia wiec pamietam ze wyszlam z haslem "ktory wspanialy mezczyzna idzie ze mna zmywac" i zglosilo sie dwoch lub trzech, to byla dla mnie niespodzianka wiec pamietam. To tyle na temat prawdziwych mezczyzn w mojej opinii o podlozu jak najbardziej empirycznym.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #6 Ocena: 0

2021-05-18 23:15:52 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Taki sympatyczny watek wypadowy, a robi sie powtorka z dyskryminacji i okolic.

Co do powyzszego o panach na lodkach, mam zupelnie odmienne wrazenia, ale moze dziwnie na innych mezczyzn mam szczescie trafiac.

Za udane wypady i niech ryba dopisze, powodzenia.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #7 Ocena: 0

2021-05-19 03:16:31 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Spokojnie, trochę żartów w poważnym temacie to nawet wskazane. Ja z racji napiętego kalendarza "to do" z tej wyprawy się w tym roku muszę wypisać. A planów na kolejne nie snuję gdyż covid-24 może i tak je pokrzyżować a jak wejdzie tutaj przymus szczepionkowego eksperymentu na dzieciach to dla ich dobra zabieram się stąd jak nie uda załatwić się potwierdzenia. Bo czuję, że przy jesiennej fali winę zrzucą na niezaszczepione dzieci.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #8 Ocena: 0

2021-05-19 05:32:04 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Panna
Czy ty z każdego wątku musisz zrobić śmietnik ze swoimi feministycznymi wynurzeniami. To jawma dyskryminacja i brak tolerancji i respektu wobec innych. Takie 'nie mam co w temacie powiedziec' to wprowadzimy trochę fermentu.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2021-05-19 08:03:50 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2021-05-19 05:32:04, Gwontownik napisał(a):
Panna
Czy ty z każdego wątku musisz zrobić śmietnik ze swoimi feministycznymi wynurzeniami. To jawma dyskryminacja i brak tolerancji i respektu wobec innych. Takie 'nie mam co w temacie powiedziec' to wprowadzimy trochę fermentu.

No błagam bardzo, ale to od sql "żartu" o patriarchacie się zaczęło i popłynęlo a Ty sie będziesz panny czepiał :-8

Mam nadzieję, że wyprawa Wam sie uda *THUMBS UP*
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #10 Ocena: 0

2021-05-19 08:21:33 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

to nie był żart, taka impreza jak każda szowinistyczna potrzebuje w swojej oprawie hostess w bikini plus fartuch do skrobania ryb
Dlatego wszystkie wojujące panie podświadomie czuja potrzebę bycia częścią takiego poniewierania i niby przypadkowo zagadują o bilet , natury nie oszukasz ;)
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,