🙃 toż to szowinistyczna wyprawa, gdzie parytet? Tak sie właśnie dyskryminuje kobiety i odbiera prawa. Precz z preczem!
już widzę oczami wyobraźni te, "chłopaki, chłopaki czy któryś może mi pomoc" albo "czy jest tu jakiś prawdziwy mężczyzna"
no chyba ze nie myśli o rybach tylko o przygotowywaniu kateringu w czasie wyprawy albo o oprawianiu ryb
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
I z poważnej propozycji kabaret zrobili. Mam koleżankę która swego czasu dzierżyła dwa tytuły miss województwa i mistrzynie polski w wędkarstwie karpiowym i w żadnej konkurencji parytetów nie było, bo czasy były przedparytetowe. W jednej startowały same kobity ( nie wiedzieć czemu) jakby facet piękny być nie mógł, a drugiej sami (prawie) faceci, jakby kobita temperatury nie potrafiła utrzymać.
już widzę oczami wyobraźni te, "chłopaki, chłopaki czy któryś może mi pomoc" albo "czy jest tu jakiś prawdziwy mężczyzna"
Ja bylam na lodce dwa tygodnie z samymi mezczyznami. Wbrew temu co podpowiada Ci Twoja wyobraznia, to ja musialam np isc pod poklad po zapasowa szekle kiedy wiatr nam zerwal zagiel, bo panowie sie klocili kto ma isc malo sie nie pobili tak sie testosteron uszami im przelewal.
A pamietam ze odnosnie prawdziwego mezczyzny, to kiedys slyszalam jak sie kloca przy lodzi kto ma isc zmywac naczynia wiec pamietam ze wyszlam z haslem "ktory wspanialy mezczyzna idzie ze mna zmywac" i zglosilo sie dwoch lub trzech, to byla dla mnie niespodzianka wiec pamietam. To tyle na temat prawdziwych mezczyzn w mojej opinii o podlozu jak najbardziej empirycznym.
Spokojnie, trochę żartów w poważnym temacie to nawet wskazane. Ja z racji napiętego kalendarza "to do" z tej wyprawy się w tym roku muszę wypisać. A planów na kolejne nie snuję gdyż covid-24 może i tak je pokrzyżować a jak wejdzie tutaj przymus szczepionkowego eksperymentu na dzieciach to dla ich dobra zabieram się stąd jak nie uda załatwić się potwierdzenia. Bo czuję, że przy jesiennej fali winę zrzucą na niezaszczepione dzieci.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
Panna
Czy ty z każdego wątku musisz zrobić śmietnik ze swoimi feministycznymi wynurzeniami. To jawma dyskryminacja i brak tolerancji i respektu wobec innych. Takie 'nie mam co w temacie powiedziec' to wprowadzimy trochę fermentu.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
2021-05-19 05:32:04, Gwontownik napisał(a): Panna
Czy ty z każdego wątku musisz zrobić śmietnik ze swoimi feministycznymi wynurzeniami. To jawma dyskryminacja i brak tolerancji i respektu wobec innych. Takie 'nie mam co w temacie powiedziec' to wprowadzimy trochę fermentu.
No błagam bardzo, ale to od sql "żartu" o patriarchacie się zaczęło i popłynęlo a Ty sie będziesz panny czepiał
Mam nadzieję, że wyprawa Wam sie uda
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
to nie był żart, taka impreza jak każda szowinistyczna potrzebuje w swojej oprawie hostess w bikini plus fartuch do skrobania ryb
Dlatego wszystkie wojujące panie podświadomie czuja potrzebę bycia częścią takiego poniewierania i niby przypadkowo zagadują o bilet , natury nie oszukasz
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez