MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wędkarze Kingston! i okolice?

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sopel87

Post #1 Ocena: 0

2011-06-15 17:20:27 (14 lat temu)

sopel87

Mężczyzna

Z nami od: 14-06-2011

witam wszystkich wędkarzy w UK:) jutro zaczyna się sezonik więc wędki w dłoń;) ok do rzeczy, wiec w weekend wybieram się pierwszy raz w Londynie na rybki, a kolejna rzecz to to, że pierwszy raz będę łowił na rzece więc ruszam badać teren i wyczuć sprzęt.
Pisze tutaj bo licze na odpowiedz jakiegoś wędkarza z nad tamizy, na co najlepiej łowic?? narazie zaopatrzyłem się w gumki, blaszki itd i na to zamierzam coś upolować, choć zwykle moje wędkowanie w pl to był spławiczek i jeziorko więc liczę tez na podpowiedz jak tu łowic na spławik;)
Jeśli ktoś chętna na wspolna wyprawe to zapraszam, Kingston-Esher na tej trasie planuje łowić;) mam nadzieje, że ktoś odpowie

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Sarmatian

Post #2 Ocena: 0

2011-06-15 18:10:55 (14 lat temu)

Sarmatian

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 13-06-2010

Witam.
Pewnie też zacznę sezon w ten weekend. Łowię przeważnie trochę powyżej Twojej miejscówki.
Eton Wick - Windsor - Old Windsor.
Najczęściej łowię na gumki. Jak chcę posiedzieć dłużej to od rana zanęcam a potem łowię na przepływankę albo na feedera.
Często też siadam na nocki. Fajna zabawa z węgorzami :-]

Napisz coś o swoim odcinku rzeki, nigdy tam nie łowiłem.
Jest gdzie auto zaparkować ?
Jakieś fajne miejscówki ?
"Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka." - Józef Piłsudski .

Do góry stronyOffline

sopel87

Post #3 Ocena: 0

2011-06-15 19:57:08 (14 lat temu)

sopel87

Mężczyzna

Na początek pomacham gumkami i blaszką, jak mówilem na rzece jestem początkujący, co do parkowania to jest gdzie, a czy coś wyrwe to sie okaże w sobote, napewno napisze.
Pozdro

Do góry stronyOffline

sopel87

Post #4 Ocena: 0

2011-06-17 21:52:00 (14 lat temu)

sopel87

Mężczyzna

spoko, bylem na kanale w Esher fajna miejscóweczka dużo krzaków, gałęzi w wodzie łatwo zerwać, ale za to miejsce wspaniałe dla szczupaka, kilka okoni i 3 szczupaki w 3 godzinki, jeden nawet dorodny. W weekend zobacze co na spławik się uda wyrwać, chętnych zapraszam, fajne miejsce;)

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,