Przeglądaj forum |
Działem "Irlandia" opiekują się: Redakcja |
|
Strona główna » Irlandia » ubezpieczenie autka |
| Autor | (Odpowiedzi: 3) |
|---|---|
| valdi_81 | Post #1 2007-09-27 14:27 (rok temu) |
Z nami od: 16-09-2007 |
czesc,za niecale 3miesiace konczy mi sie ubezpieczenie chcialbym sie was poradzic moze polecicie mi jakies tanie ubezpieczalnie,albo jakies adresy stron internetowych na ktorych mozna sobie obliczyc ile bedzie kosztowac ubezpieczenie?z gory dziekuje za odpowiedzi
|
| roxana | Post #2 2007-09-27 14:32 (rok temu) |
Z nami od: 21-06-2006 Skąd: pln-zach londyn, |
www.confused.com wpisz swoje dane na tej stronce,znajda ci najtansze ubezpieczenie w kilkunastu firmach- do wyboru. Nawet mozesz to wpisywac co 2 dzien bo kwoty sie zmieniaja.Ja znalazlam za 4 razem super tanie i jestem z niego zadowolona.
Lepiej płakać z mądrymi, niż śmiać się z głupcami.
|
| frelcia | Post #3 2007-09-28 21:51 (rok temu) |
Z nami od: 01-05-2007 Skąd: Skelmersdale - Lathom |
Valdi taki temat byl poruszany na forum wiele razy i prosilabym abys zadawal pytanie wlasnie tam. Otwierajac nowy temat o tym samym co juz bylo utrudniasz pózniej Nam jak i sobie wyszukiwanie informacji na forum.
Prosze skozystaj nastepnym razem z wyszukiwarki. Pozdrawiam |
| stokesay | Post #4 2007-09-28 22:45 (rok temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Nuneaton |
Odpowiedz padla, mozna rowniez przeczytac mnostwo postow na ten temat na tym forum...mysle ze mozemy smialo zamknac temat
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu :]
|