MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zapytanie? Przeciez Irlandia to pienny kraj ...

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ninka28

Post #1 Ocena: 0

2007-07-15 12:27 (18 lat temu)

ninka28

Kobieta

Z nami od: 24-05-2007

Hej Marlena
Jak Ci sie podobaly parady na 12 lipca i oczywiscie wielkie ogniska. Ja osobiscie wywiesilam flage Brytyjska bedac dumna z obywatelstwa i przynaleznosci do pomaranczowych. Ale nie wazne to kazdego indywidualna sprawa. Chcialam tylko powiedziec ze mimo zlej pogody parady byly super a najwieksza parada odbyla sie w Limavady. A wy jak spedziliscie 12 lipca co wam sie najlepiej podobalo.

[ Ostatnio edytowany przez: ninka28 15-07-2007 12:28 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

marlina

Post #2 Ocena: 0

2007-07-16 19:15 (18 lat temu)

marlina

Kobieta

Z nami od: 11-06-2007

Cześć Ninka28
Miałam pecha bo nie dość że pogoda była kiepska to jeszcze mój mały synek był grymaśny i nie miał ochoty na tego typu wrażenia.
Paradę oglądałam z okna.Zastanawiam się czemu ona odbywa się nie w dzień lecz w sumie już pod wieczór i akurat kiedy mój maluch już śpi.Lubię oglądać ich przemarsz ulicą Union Street ale te bębny czasami potrafią obudzić mi malca.No cóż to ich kraj i zwyczaj a Alex na szczęście szybko daje się uspokoić.
Pokaz sztucznych ogni był takim sobie nie to co w Polsce.Zauważyłam nawet że Sylwestra nie obchodzą tak hucznie jak my Polacy.
marlina

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,