Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Irlandia » zycie codzienne

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Irlandia" opiekują się: Redakcja

Strona główna » Irlandia » zycie codzienne

Nowy tematNowy post

Strona 1 z 0 - [ przejdź do strony: ] - Skocz do strony

Autor (Odpowiedzi: -1)
VLR

Post #1

2007-05-13 22:12 (rok temu)

VLR

Z nami od: 13-05-2007

takie pytanko ... ile was mniej wiecej wynosza wydatki ... miesiecznie ... pomijajac czynsz ... i szame ... to ile Wam odpada na prad olej gaz? .. ahh i jeszcze ... co jest tansze ...ogrzewanie na gaz czy olej ... czy moze prad?

[ Wiadomość edytowana przez : VLR on 13-05-2007 22:13 ]

trust yourself trust no one else fuck a hero be yourself

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

northbera2

Post #2

2007-05-14 15:09 (rok temu)

northbera2

Mężczyzna

Z nami od: 27-04-2007

Hej ja prad doladowuje na karte wiec nie powiem ci mniej wiecej wynosi Doladowuje za ok £30 co kilka tygodni ale faktem jest ze jest nas tylko dwoje ja i zona i w sumie wiekszosc czasu domek stoi pusty co do reszty to moje oplaty sa dosc spore ale to przez fatk ze sami jestemy wlascicielami domu wiec koszty sa inne moge ci tylko doradzic ze jesli chodzi o ogrzewanie to slyszalem ze na pradzie taryfa Euro7 jest tania jesli chodzi o olej i gaz to ja polecam gaz sam wlasnie czekam na dociagniecie i przerobienie bojlera. Jak bys cos potrzebowal pisz.
Pozdro z NI

[ Wiadomość edytowana przez : northbera2 on 14-05-2007 15:12 ]

Do góry stronyOffline

VLR

Post #3

2007-05-14 22:17 (rok temu)

VLR

Z nami od: 13-05-2007

tak sie po prostu zastanawiam ... bo cos ostatnio cholernie mi schodzi olej ... 450-500 litrow na max 2 miechy ... a grzeje .. zdaje mi sie nieduzo ... bo 1 godzine rano ... i 2 godz na noc ... i sie zastanawiam .. czy ktos mi podpierdziela olej ... czy co ... a moze olej jakis gorszy kupuje? .... kompletnie sie na tym nie znam ... od czego to moze byc uzaleznione ... podobno nie moze byc gorszy lub lepszy olej do grzania ... prawda to?
trust yourself trust no one else fuck a hero be yourself

Do góry stronyOffline

pawelglo

Post #4

2007-05-14 22:25 (rok temu)

pawelglo

Mężczyzna

Z nami od: 04-08-2006

witaj....
Sa tansze oleje...i oczywiscie drosze lepsze...duzo to daje do zastanowienia...:-o co nie
pozdrawiam.:-)
Pawel...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

northbera2

Post #5

2007-05-15 07:49 (rok temu)

northbera2

Mężczyzna

Z nami od: 27-04-2007

Siema
Powinienes ustawic sobie programowanie automatyczne na 3 radzy dziennie po ok 2.5h Przez pierwsze 30mim schodzi najwiecej oleju na rozgrzanie bojlera Faktem jest ze mozesz tez miec stary tym mieszkania ktore sie szybko wychladza starpe okna itp a fatk ze podpierzac ci moga olej tez musisz wziasc pod uwage sumy o jakich piszesz schodza na ogromne domy ktore grzane sa non stop no chyba ze mieszkasz w jednym z nich

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 0 - [ przejdź do strony: ] - Skocz do strony