Str 5 z 8 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: +1 2016-08-29 21:33:51 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2016-08-29 21:42:53 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Wielim | Post #3 Ocena: 0 2016-08-29 21:42:54 (9 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Panika w schizofremi paranoidalnej człowiek boi się wszystkich ludzi , uważa że wszystcy uwzieli się na niego i robią spisek a nie tylko dwie wybrane osoby
|
Post #4 Ocena: 0 2016-08-29 21:50:26 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2016-08-29 22:01:16 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2016-08-29 22:15:51 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
skarbskarb | Post #7 Ocena: 0 2016-08-29 22:18:12 (9 lat temu) |
Z nami od: 28-08-2016 Skąd: Antrim |
Posiadam znajomych oraz przyjaciół i o ile mi wiadomo, ludzi się nie boję, nawet większość Lubie i się do większości uśmiecham( nie robie tego cały czas, gdyż wyszlabym w Twoich oczach na jeszcze bardziej szurnieta niż jestem).
Powyżej w poście jest napisane, ze byli u mnie rodzice, którzy nie dowierzali mi, gdy opowiadała jaka mamy sytuację. Przyjechali i usłyszeli na własne uszy(nie mogli spać przez sąsiadów) oni tez są psychicznie chorzy? Może czasem się zastanowimy zanim kogoś obrażasz. |
skarbskarb | Post #8 Ocena: 0 2016-08-29 22:29:55 (9 lat temu) |
CuriousCat, gdy moje dziecko płacze, od razu ktores z sąsiadów reaguje, pukaniem i waleniem w podloge, rzucaniem przedmiotami albo skakaniem (o ile są domu i w tym pomieszczeniu nad nami).
Gdy ktores z nich słyszy zabawki dziecka(te grające) również ktos wali w podloge, albo tupie itd. Rozumiem, ze zabawki i muzyka z nich dobierająca może przeszkadzać sąsiada. Ale od razu straszyć dziecko waleniem w podloge(u nas słychać to jakby ktoś walił w bęben i podłoga miała się zaraz zawalić wraz z osobą nad nami). Mały się boi, nie wie skąd pochodzą i często zaczyna płakać przez to. Od razu odpowiem, nie zdarzyło się to raz ani dwa tylko notorycznie. Nie mam omamow. Ani nie jestem głucha. Dziecko zasypia zazwyczaj po kąpieli, około godziny 21(tak zostało przyzwyczajone od urodzenia, kąpiel, potem jedzenie(cyc) i od razu zasypane).. Od kiedy tu mieszkamy najczęściej pada(nie da się tego nazwać zasypianiem) o 23 gdy sąsiedzi się uspokaja, bo od 23 jest podobno cisza nocna. Gdybym nie miała problemu, nie prosiłabym o radę. Gdyby mój partner mógł zrobić z sąsiadami porządek tez bym w życiu nie pisala na takim portalu i gdybym była chora psychicznie i miała urojenia to uwierzcie mi poszłabym do psychiatry. [ Ostatnio edytowany przez: skarbskarb 29-08-2016 22:38 ] |
Post #9 Ocena: 0 2016-08-29 22:46:55 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
skarbskarb | Post #10 Ocena: 0 2016-08-29 23:02:26 (9 lat temu) |
Halas jest taki, ze nie da się go zagłuszyć ani zabawkami(probowalam) ani telewizja ani jak płacze mały.
Jak ktores z nich walnie czyms o podloge, to jest jeden wielki huk, (moja mama będąc tu, nie raz się przestraszyla). Dziecko płacze przez to, ze się przestraszy głośnego dźwięku, nie rozumie i nie widzi skąd on pochodzi i po prostu się boi. Może dlatego, ze my nie trzaskamy drzwiami, staramy się aby dziecko się bawiło zawsze na kocu, dywanie i żeby jego zabawki nie uderzaly o podloge, bo wiemy, ze dla sasiadow mogłoby to być uciążliwe. To, ze się denerwuje wpływa bardzo na dziecko, ale jak oni walą i tupia to staram się być spokojna i uspokoić dziecko, wyjść do innego pomieszczenia, ale gdy tylko osoba z góry usłyszy, że jestem w innym pomieszczeniu z dzieckiem podarza za mną(wiem, że może to dla niektórych dziwne, dla mnie również i nie do uwierzycia, ale na prawdę tak jest) Jeśli z góry dobiegalyby dźwięki związane z życiem codziennym, czy np komuś by coś upadło przez przypadek, to ja to rozumiem, bo ludzie nie będą latać nad podłogą i czasem też się spieszą i nie uważana. |