|
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2006-03-26 16:20 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Witam Chcialbym poinformoweac ze od miesiaca w Belfascie dziala Stowarzyzenie POlskie w Irlandii Polnocnej - Polish Association N.I.
Nie miescimy sie w konkretnej placoiwce, do tej pory biuro nasze miesci sie w domu prywatnym. Dzialamy pod patronatem NICEM - organu odpowiedzialnego za Mniejszosc Etniczna w Irlandii Polnocnej. Zainteresowanych chcialbym poinformowac ze 08/04/2006 roku w godzinach 12-16 na Bedford Stereet w budynku Ulster Hall odbedzie sie spotkanie dla Polonii mieszkajacej w Belfascie. W programie spotkanie z osobia z Tax Office , ktora mam nadzieje rozwieje problemy zwiazane z rozliczeniem podatkowym w Irlandii Polnocnej jak i w Polsce. Uczestnictwo jest bezplatne Serdecznie zapraszam Bator Maciej kontakt : olish_centre_belfast@o2.pl">polish_centre_belfast@o2.pl |
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-04-01 12:52 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Witam Belfast Internetowy!!!
Mam na imie Dorota. Ciesze sie, ze wreszcie zaczynamy cos dzialac w Belfascie. Oprocz PA, z moich informacji wynika, ze w przeciagu 2 miesiecy swoja placowke odtworzy (jak wszystko dobrze pojdzie) Polish Welfare Association z Derry. Ponadto paru zapalencow (w tym i ja ![]() South Belfast Highway to Health 95 University Street Belfast BT7 1HP Tel: 02890 315 791 orazMulti-Cultural Resource Centre (NI)Address: 9 Lower Crescent Belfast BT7 Organizacje te udzielaja BEZPLATNEJ pomocy ludziom wszelkiej narodowosci, a takze sluza pomoca informacyjo-doradcza. Pozdrawiam. I nie bojdzie sie dzialac!!! |
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2006-04-08 19:15 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Mozesz podac Twego maila Dorotko?
![]() tomek rbull@o2.pl |
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2006-04-10 18:55 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Czesc Gdzie dokladnie znajduje sie wasze biuro i gdzie mozna sie dowiedziec cos wiecej o waszej dzialalnosci (chodzi mi o Polish Association N.I.)
Pozdrawiam |
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2006-04-10 19:12 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Czesc
niestety dowiedzialam sie troche pozno o tym spotkaniu i niestety nie wiem jak mam sie rozliczyc. Gdzie moge znalesc informacje na ten temat w jezyku polskim? |
|
|
Anonim | Post #6 Ocena: 0 2006-04-11 15:24 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Ok to sa kontakty do nas
maciek.bator@polskibelfast.pl monika.ziminska@polskibelfast.pl info@polskibelfast.pl Mozna nas takze znalesc w Multi Cultural Resource Centre 9lower crescent belfast ( jest to ulica laczaca Universiti road z botanic ave.) 07840695181 to numer okntaktowy pod ktoprymn mozna nas zlapac. Do konca kwietnia ruszy serwer polskibelfast.pl |
Anonim | Post #7 Ocena: 0 2006-04-11 15:26 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
zapomnialem
przekek.urban@polskibelfast.pl co do rozliczenia to nie mam pojecia do ktorej grupy osob mozna Cie zaliczyc. Bez tej info niestety nic nie odpiisze |
rbull | Post #8 Ocena: 0 2006-04-11 23:30 (19 lat temu) |
Z nami od: 08-04-2006 Skąd: Belfast |
zapraszam na forum Polacy w Befascie
http://polacywbelfascie.republika.pl/ ![]() |
Anonim | Post #9 Ocena: 0 2006-04-12 11:57 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
odp do
tomek rbull@o2.pl Hej jasne ze moge podac maila dorsaf@poczta.onet.pl Pozdro A jestem rowniez na forum polski belfast, co podales strone ![]() |
Anonim | Post #10 Ocena: 0 2006-04-12 12:13 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Hej Ludziska!!!!
Dzis o godz. 6.30 odbedzie sie spotkanie przy kawie (lub herbacie, jak kto woli) organizowane przez przedstawicielke organizacji highway to health - Maye, pod adresem 95 university st. Spotkanie ma na celu poznanie nowych osob, omowienie pomyslow wszelkiej aktywnosci Polakow i innych mniejszosci (wypad na basem, wieczorek polski, zwidzanie Belfastu, rozgrywki pilki noznej...) , rozmowa na temat serwisu zdrowia (gdzie i jak do dentysty, laryngologa i ginekologa) w Belfascie. W imieniu Mai zapraszam na spotkanie wszystkich zainteresowanych. Dorota dorsaf@poczta.onet.pl ![]() ![]() |
|