MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Znalazlam dzis apel przeczytajcie go

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anulka1980

Post #1 Ocena: 0

2010-11-01 07:51:41 (15 lat temu)

anulka1980

Kobieta

Z nami od: 01-11-2010

znalazłam apel tego chlopaka z warszawy w internecie warto by było go odwiedzić i zakupic troszke zywnosci o to tekst jego apelu ponizej

Dzien dobry bardzo wszystkim serdecznym ludziom bardzo proszę poswiecic chwilke na przeczytanie mojej prosby .raz jescze witam uroczą serdeczna panią i serdecznego pana i bardzo prose o jakąkolwiek reakcje na moj własny a p e l o kazde wsparcie zywnosciowe i ubraniowe .ZAPRASZAM DO obejzenia w internecie na tvp1 program celownik z 1 lipca tam opisuja moją historie adrs jest nizej.. mam na imie Mariusz mam 25 lat i od urodzenia mam porażenie mozgowe w stopniu umiarkowanym i padaczke z tego tytuł otrzymuje z Z.U.S rente socialną w wysokości 377 zł netto Bo 148 zł zabiera mi od 2 lat komornik za to ze kiedys ktos mnie namowił zeby wziasc telefony na swoje dokumenty a ja glupi wzialem a pozniej mnie pobili i zabrali telfony 3 i dlatego mi zabiera komornik od 2008 roku co miesiac po 148 zł jescze do spłaty zostało mi kolo 487 zl juz nie wiele a ci co mnie w to zamiesali zostali zlapani przez policje i dostali tylko dozory a teraz sie ze mnie smieja wiele pism pisalem do sieci plus i orange zeby mi to anulowali ale nie moga do komornika tesz pisalem on powiedzial ze taka jest egzekucja administracyjna i juz sie nie da nic zrobic zaluje ze wtedy zaufalem temu panu ktory mi pomagał w domu a pozniej razem z kolega mnie na to namowili dlatergo teraz zyje jak zyje za 377 zl .
jest to bardzo mało na to zeby przezyć i oplacic rachunki w sumie mam ich 180 zł mieszkam sam w starej kamiennicy bez wc i ciepłej wody wc jest wspolene na klatce
takie instytucje jak opieka społeczna mi nie pomagają bo mam rente socialna z zusu wiec im nie podlegam organizacje też nie chetnie mi chca pomagać ,z pracą też mam z zywnoscia mam tak ze przez pare dni w miesiacu niemam doslownie nic.
bardzo ciężko bo ze wzgledu czy to praca chroniona czy nie to pracodawca nie chce osoby z padaczka pracowalem w firmie ekon ktora zatrudia tylko inwalidow do 2 tygodnia az
na terenie tej firmy dostałem padaczke to na drugi dzien mnie zwolniono ze nie jestem wydajna osobą zaden pracodawca nie chce mnie przyjąć mam epilepsje a ostatnio czytalem ze PIP zabrania ludzi z epilepsją zatrudniac koszmar to dla mnie ,próbowałem już róznych metod na to
zeby mi ktoś pomógl i nic zero odzewu teraz piszę apele w internecie tez wiec tak robie z internetu kozystam w CH REDUTA i BLUE CITY tylko TAM mam dostep zwracam się do ludzi z dobrym sercem o pomoc żywnościowa UWIELBIAM zupki chinskie bo tylko tym sie odzywiam bo sa najtanse wiec prosze o nie bo sa najtanse niestety mam za mało tej renty zebym sobie pozwolił na kupowanie codziennie jedzenia na posiłki zwracam się o
zywnos i ubrania uzywane mam wzrostu 183cm nose ubrania xl a numer buta mam 44 jesli ktos ma usywane ubrania to tesz prose o nie bo nemam zbyt duzo ubran na jesien i zime, prosba o to ze ja nie posiadam w domu lodówki i proszę o jedzenie które moze lezec w temp pokojowej dostarczyc mi mozna jedzenie osobiscie lub packą, nie mam zadnej rodziny mama umarla w 2000 na zoltacke w szpitalu a tata w 1999 roku na raka pluc i watrobe w domu
do domu osobiscie lub w paczke albo zabrac mnie na zakupy jesli chcesz mi przekazac złoowke to podaje Bankowość Detaliczna BRE Banku SA nr konta : 72 1140 2004 0000 3902 6721 3838(Z DOPISKIEM NA JEDZENIE PROSZE) na te konto wplywa mi tesz renta więc dlatego mam konto załozyli mi je jak przebywałem 4 lata w specialnym ośrodku szkolno wychowawczym w warszawie na mokotowie na ul.belskiej 1,jesli ktoś chce mi podarowac jedzenie to proszę o produkty które dlugo mogą stac w temp pokojowej bo nie mam lodowki w domu z internetu kozystam od znajomych mam dostep do maila to jedyny kontakt dla mnie nie posiadam telefonu gsm kazdą osobe zaproszę na odwiedziny i udowodnie ze mam bardzo ciezka sytuacje zyciowa DZIEKUJE DOBRYM LUDZIOM ZA KAZDĄ I ODZIESZ na strone ktorą podalem są moje dokumenty oraż zdjęcia bardzo proszę zobaczyc .

Ja na paraolimpiadzie w 2003 roku w dublinie zdobylem 2 zlote medale w babigtona i sam arnold schwajceneger i bono mi gratulowali
otwarcie paraolimpiady i zdjecia
tu jestem na liscie zdobywcow medali:

LISTA MEDALISTÓW

niepelnosprawni.pl/ledge/x/3672

OTWARCIE

youtube.com/watch?v=Uz_dHi8Uvt0

TVP1 PROGRAM CELOWNIK Z 1 LIPCA 2010

tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/celownik/wideo/01072010/1963171

tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/celownik/aktualnosci/pomoc-dla-mariusza-
prosimy-o-wsparcie-dla-bohatera-naszego-reportazu/2050366

DZIEKUJE OSOBOM KTOZY MI JUZ POMOGLI mariusz (Z INTERNETU KOZYSTAM ZA DARMO W CENTRUM HANDLOWYM REDUTA I BLUE CITY I Z TĄ WYSYŁAM MOJ LIST. JESLI MAJĄ PANSTWO PYTANIA PROSZE PISAĆ,DZIĘKUJE JESLI PANI/PAN MI JAKOŚ P0M0GĄ BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY I SZCZĘSLIWY BO AKURAT TEGO MI NAJBARDZIEJ BRAKUJE NA CODZIEN

Przeprasam za błędy w mojim pisaniu prosze podaruj mi zywność i tobie zbędne meskie ubranie

moje dane adresowe
mariusz kaczmarek
UL.WĘGIERSKA 6M28
02-319 WARSZAWA
pomocdlamariusza_gmail.com ODPISZE NA WSZYSTKIE PYTANIA
STARA KAMIENNICA 3 PIETRO LOKAL 28 BRAZOWE DRZWI TU MIESZKAM BARDZO DZIEKUJE ZA PRZECZYTANIE
:
jesli chcesc mi podarować symboliczna zlotówke to prosze napisze w tytule ze na jedzenie prosze

ZDJECIA I DOKUMENTY
mariuszkaczmarek.fmix.pl/

dziekuje za przeczytanie MARIUSZ ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA MNIE W DOMU I ZOBACZENIA JAK MIESZKAM BEZ WC W DOMU I BEZ CIEPLEJ WODY I GAZU NIE MAM WSZYSTKO GOTUJE SOBIE NA MASZYNCE ELEKTYCZNEJ .JESELI MIAL BY PANI LUB PAN DLA MNIE JAKA KOLWIEK PRACE TO CHETNIE SIĘ PODEJME KAZDEJ PRACY I BYL BYM BARDZO WDZIECZNY MARIUSZ I ZYCZE WSZYSTKIM DUZO ZDROWIA I SUKCESUW W ZYCIU OSOBISTYM I ZAWODOWYM MARIUSZ

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

beata76

Post #2 Ocena: +1

2010-11-01 08:18:17 (15 lat temu)

beata76

Kobieta

Z nami od: 13-03-2007

Ten temat juz byl dawno temu. Nie potrafie go wyszukac,ale byl o Mariusz Kaczmarku ktory prosil o pomoc
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.

Do góry stronyOffline

mala902100

Post #3 Ocena: 0

2010-11-01 09:03:59 (15 lat temu)

mala902100

Kobieta

Z nami od: 11-06-2009

Code:
  nie mam zadnej rodziny mama umarla w 2000 na zoltacke w szpitalu a tata w 1999 roku na raka pluc i watrobe w domu

do domu

Mariusz otrzymuje rentę socjalną w wysokości 377 zł netto. Jego rodzice nie żyją i opiekuje się nim tylko brat Mimo choroby i problemów finansowych Mariusz nie poddaje się, znalazł w swoim życiu pasję, jaką jest badminton. W 2003 roku zdobył 2 złote medale na paraolimpiadzie w Dublinie. Nie zaprzestaje treningu i marzy o kolejnych sukcesach sportowych. Barierą nie do pokonania jest dla niego brak środków do życia.

temat byl i nie tylko na tym forum a i kilku innych ....jak ludzie zaczeli wnikac w jego sytuacje Mariusz odplacila sie pieknym slownictwem na forum..:-o:-?ze temat zamknieto!!!!

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-11-01 15:39:59 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anna-777

Post #5 Ocena: 0

2010-12-12 17:02:30 (14 lat temu)

anna-777

Kobieta

Z nami od: 27-04-2010

Forum gazeta.pl pomocne emamy,wątek pt.;czy ktoś czytał o tym biednym chłopaku.Dziennie z bratem dają kilkanaście próśb,najstarsze prośby są ze stycznia 2010r.Teraz w nowych prośbach komornik ściąga mu ponad 3000zł,mogą iść do pracy lub złom zbierać,ale nie lepiej w balona ludzi robić.

Do góry stronyOffline

anna-777

Post #6 Ocena: 0

2010-12-12 17:03:56 (14 lat temu)

anna-777

Kobieta

Z nami od: 27-04-2010

Forum gazeta.pl pomocne emamy,wątek pt.;czy ktoś czytał o tym biednym chłopaku.Dziennie z bratem dają kilkanaście próśb,najstarsze prośby są ze stycznia 2010r.Teraz w nowych prośbach komornik ściąga mu ponad 3000zł,mogą iść do pracy lub złom zbierać,ale nie lepiej w balona ludzi robić.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-12-12 17:21:05 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

christof111

Post #8 Ocena: 0

2010-12-12 18:14:44 (14 lat temu)

christof111

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2010

to jakis popapraniec jakich wielu !!!!!!!!!!

Do góry stronyOffline

smutas6

Post #9 Ocena: 0

2010-12-12 19:29:38 (14 lat temu)

smutas6

Kobieta

Z nami od: 26-11-2010

Naciągacz!A w dodatku nudny, bo sie powtarza!

Do góry stronyOffline

Mieszko

Post #10 Ocena: 0

2010-12-12 19:35:32 (14 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

Podejrzewam, że skoro się powtarza to znaczy, że mu się to opłaca tzn. znajduje naiwne dobra dusze, skore do pomocy.:-?

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,