MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mąz wysyła kase dla mamy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

Str 2 z 20

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-09-03 14:46:22 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Hieena

Post #2 Ocena: 0

2010-09-03 14:46:33 (15 lat temu)

Hieena

Z nami od: 27-08-2010

A mnie sie wydaje ze "dym" zrobiony byl bardziej o zatajenie faktu ze te pieniadze wyslal.
Macie racje, ze matka to matka, jezeli jest w potrzebie to trzeba pomoc....ale robienie tego za plecami tej drugiej osoby nie wrozy nic dobrego! Nawet jezeli nie darzy sympatia tesciowej mozna sie dogadac, ze tyle i tyle mozna wyslac.
Zarowno jaki i ja, tak i moj partner wysylalismy pieniadze dla rodzicow, ale zawsze bylo to przedyskutowane. I na bank mialby DYM gdybym dowiedziala sie ze robi to regularnie i za moimi plecami. I nie chodzi tu napewno o "pani zabronila panu"....
Zemsta jest jak pożar... Im więcej pochłonie, tym bardziej robi się zachłanna.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-09-03 14:51:34 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #4 Ocena: 0

2010-09-03 14:51:42 (15 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

ja bym zrobila dym i to taki, ze fundamenty by chodzily. zreszta w zeszlym roku przeprowadzilam rozmowe z tesciami i moimi rowniez, postawilam sprawe jasno, a mojemu postawilam 3 argumenty nie do przejscia.
nic nei zrobisz, bo wejdzie ci na glowe. rozumiem, jakby byli niedomagajacy itp, ale w tej sytuacji nie puscilabym.
pozatym ja zajmuje sie finansami i wydze wszystko:-]:-]:-]

[ Ostatnio edytowany przez: kik1976 03-09-2010 14:52 ]

Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #5 Ocena: 0

2010-09-03 14:52:02 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Jak dla mnie, to chore oburzenie... Jak mozna miec pretensje ( bo ewidentnie dziewczyna wlasnie o to je ma " matka nie chce przyjechac i zajmowac sie dziecmi" :-? ), ze syn pomaga matce? Ja to sie oburzylam na ta "skarge"... :-?
Nie bede powtarzac niepotrzebnie swojego punktu widzenia - zgadzam sie z Phoney'em...
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

kik1976

Post #6 Ocena: 0

2010-09-03 14:55:55 (15 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

co innego , zeby przyjechac i opiekowac sie , a co inengo wysylac kase za plecami. osobiscie znam rozne numery i stawialambym sprawe jasno.
zalezy dlaczego ma problem z utrzymaniem. 2 osoby nawet na recie moga sie utrzymac. co prawda zadnych luksosow, ale da rade. pozatym jesli to malzenstwo, to jak mozliwe sa takei chece. jesli chce syn wysylac, to najpierw chyba musza sobei ustalic pare rzeczy.

[ Ostatnio edytowany przez: kik1976 03-09-2010 14:58 ]

Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

anna69

Post #7 Ocena: 0

2010-09-03 14:57:39 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

a ja uwazam, ze nie wazne dlaczego ona nie chce,a on chce - nie powienien tego przed nia ukrywac!! jesli moji tesciowe potrzebowaliby pomocy to odrazu bym im dala pieniadze, nawet sama, tak jak pomagam mojejmu rodzenstu (duzo mlodszemu) finansowo - ale jesli zrobilby to moj misko za moimi plecami i to nie raz - bo mozna zapomniec, ale notorycznie i celowo mi nie mowil - wpadlabym w szal!!! nie ma chyba moje twoje w malzenstwie - jest nasze....przynajmniej tak jest u mnie w domu i wszelkie wieksze wydatki sie zawsze konsultuje ze soba....czy nawet nie wieksze - ale stale - np silownia, tel na abotament itp....

powinnas z nim pogadac, a nie robic dym!! to jego matka i jesli jej nie stac na utrzymanie domu, to dlaczego nie pomoc...i dlaczego mialaby przyjezdzac do obcego krjau, gdzie nikogo nie zna zeby nianczyc wnuki?? na starosc drzew sie nie przesadza....
ona twojemu mezowi nie wystawiala rachonkow za nieprzespane noce, obiady, sniadania i kolacje, ubrania itp - przez conajmnije 18lat - wiec jesli on uwaza ze moze jej teraz pomoc - to moze warto sie nad tym zastanowic...pomyslec...a nie z gory zadac czegos w zamian (nianiecznia wnukow np)....to matka....ona jest kims wiecej nic kula u nogi i darmowa nianka....

Do góry stronyOffline

marcheweczka

Post #8 Ocena: 0

2010-09-03 14:59:12 (15 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

...nie wiem jak mozna nei zauwazyc braku wyplaty,bo nie wierze,ze wysylal jej 20 f...a moze juz kiedys mieliscie sprzeczke na ten temat,maz powiedzial,ze chce matce pomoc a Ty wyskoczylas z ta opieka nad dziecmi ... matka juz swoje w zyciu z pewnoscia przepracowala i dzieci odchowala,ma teraz prawo do swojego zycia a to,ze jej brakuje,czy tez to,ze syn chce pomoc-nalezy byc dumna z meza,ze jest zaradny i robil,to tak,bys ty z dziecmi nie ucierpiala a i mamie lzej bylo...wydaje mi sie,ze maz sie poprostu Ciebie boi i dlatego to zatail...przemysl na spokojnie wszystko i moze Ty jestes uprzedzona do tesciowej?
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

stanislawski

Post #9 Ocena: 0

2010-09-03 15:04:54 (15 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Dwa pytania:
- kto zarabiał te pieniądze?
- czy zrobilaś mu już kiedyś jakąś awanturę?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #10 Ocena: 0

2010-09-03 15:05:01 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,