MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pomocy córka z Irlandi ma problem z ubezpieczeniem w Polsce

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

mariolamonika64

Post #1 Ocena: 0

2008-03-09 17:32:08 (17 lat temu)

mariolamonika64

Z nami od: 08-03-2008

moja corka ma miec operacje Mieszka od 1,5 roku w Dublinie Okazalo sie ze ma w zakladzie gdzie jest zatrudniona tylko ubezpieczenie od wypadkow w pracy Chcialam ja ubezpieczyc prywatnie,ale nie chca ubezpieczyciele bo choroba jast juz zdiagnozowana ma torbiel ktory trzeba natychmiastowo usunac bo grozi rozlaniem Bylam w NFZ odeslano mnie do NFZ Dzial wspolpracy miedzynarodowej tam mi kazano w Dublinie w kasie chorych zalatwic druki EHIC E106 E112 ale nie dali gwarancji ze to pomoze Mzslalam aby przyleciala do Polski i zarejestrowala sie jako bezrobotna i zrobila operacje a po miesiacu sie wyrejestowala i wrocila do Irlandi ale boje sie ze moge miec przez to nieprzyjemnosci Blagam doradzcie cos zrozpaczonej i zdeterminowanej matce Co robic..???

[ Ostatnio edytowany przez: mariolamonika64 09-03-2008 17:47 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

magba

Post #2 Ocena: 0

2008-03-09 17:35:48 (17 lat temu)

magba

Kobieta

Z nami od: 27-06-2007

Jeśli możesz napisz coś więcej .
.........Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi...............

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,