MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2005-05-17 11:39 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Siemka ludziska!

Ja tesz w Cork, tyle ze mialem zalatwionom robote z urzedu pracy na budowie. Zarabiam 7 euro na godzine, ale moj kolega przyjechal tu i sam szuka pracy i mowi mi ze nie ma i zeby cos mu zalatwic na budowie,ale nie ma tu tez roboty bo ruscy pracuja za grosze. Slyszalem ze duzo ludzi zjechalop sie tu i ze ma jeszcze milion dojechac to do Cork.Nie wiem jak to bedzie,.
Roman

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2005-05-17 11:42 (20 lat temu)

Anonim

Jak nie ma pracy w Cork, to przyjedź do Limerick, tu na budowie mozna znaleźć jeszcze pracę, tylko ze też płaca nieduzo bo tylko7,50 ale za to soboty i niedziele wolne.
Karol,
szukaj "Hegarty" jak bedziessz.
nara

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2005-05-17 14:44 (20 lat temu)

Anonim

hej Karol podaj maila, jesli mozesz

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2005-05-19 23:23 (20 lat temu)

Anonim

Heja!

nie mam maila, ale pytaj na forum, najlepszego, pa

Karol

Do góry stronyOffline

Diaz

Post #5 Ocena: 0

2005-12-26 16:49 (19 lat temu)

Diaz

Z nami od: 24-12-2005

Wlasciwie jak to jest z tym szukaniem pracy przez urzad? Dlugo sie czeka, czy istnieje szansa chwycenia czegos zaraz po przyjezdzie? Angielski komunikatywny, a i checi do roboty sa.

Chce przeskoczyc z Londynu (gdzie obecnie jestem), do Irlandii, ale rzucic prace i jechac liczac na lut szczescia, troche nie usmiecha mi sie. Wezme cokolwiek na poczatek i moze to byc w jakiejs "dziurze zabitej dechami", bo slyszalem, ze w mniejszych miasteczkach sa wieksze szanse na znalezienie czegos do roboty.

Jak to wyglada juz tam na miejscu?

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6 Ocena: 0

2006-02-24 19:42 (19 lat temu)

Anonim

Cytat:

17-05-2005, Anonim wrote:
Siemka ludziska!

Ja tesz w Cork, tyle ze mialem zalatwionom robote z urzedu pracy na budowie. Zarabiam 7 euro na godzine, ale moj kolega przyjechal tu i sam szuka pracy i mowi mi ze nie ma i zeby cos mu zalatwic na budowie,ale nie ma tu tez roboty bo ruscy pracuja za grosze. Slyszalem ze duzo ludzi zjechalop sie tu i ze ma jeszcze milion dojechac to do Cork.Nie wiem jak to bedzie,.
Roman

Hm... starznie was oszukuje bo najmniejsze zarobki sa inne...to co wam daja to na cjlec i wode wystarczy.....Ludzie nie dajcie sia takw konia robic!!!!!!! Gdzie wasza godnosc.. jestmzy na rownych prawach z innymi krajami!!!!!!

Do góry stronyOffline

bigona

Post #7 Ocena: 0

2006-03-12 13:14 (19 lat temu)

bigona

Z nami od: 12-03-2006

Jaki wybrać kurs języka angielskiego aby "złapać"ten komunikatywny.Uczę się od czerwca - znam dużo słówek,dobre podstawy,ale co z tego jak słabo gadam.Planuję wyjazd za rok gdzieś w maju-chciałabym jako opiekunka osób starszych. :-[
bigona

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,