Str 17 z 21 |
|
---|---|
Teerly | Post #1 Ocena: 0 2009-12-09 22:42:47 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 08-12-2009 Skąd: Bolton |
Dokładnie. Angole nie tylko to maja do tylu ale to temat na inny watek.
PKO BP czasem straszy sadem ale tez nigdy mi się takie coś nie zdarzyło. Polska w wielu monetach przewyższa uk. Anglia nie jest fajnym krajem. To jest bagno i to głębokie. Gdyby nie kasa to bym tu nigdy nie zawitał. Nawet banki "legalnie" kradną kasę z kont |
Post #2 Ocena: 0 2009-12-09 23:07:29 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Teerly | Post #3 Ocena: 0 2009-12-09 23:11:53 (16 lat temu) |
w Polsce to zawsze spłacałem to 20 zł czy 50 bo konto mam płatne.
Co do uk to zawsze albo zmieniłem bank albo mi oddali. Teraz zmieniam bank 2 raz :D Co do działu windykacji to już pisałem jak barclays mi słał ze do sadu pójdę i wogoole do wiezienia aż im odniosłem osobiście kartę od bankomatu i dal se spokój. Pisalem o tym wcześniej ;] |
Post #4 Ocena: 0 2009-12-09 23:38:34 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Teerly | Post #5 Ocena: 0 2009-12-09 23:53:01 (16 lat temu) |
co ?? kto straszył barclaysa ?? to barclays straszył mnie, Co ty czytać nie umiesz ??
Nie mam interesu w tym aby kłamać. Jak mi nie wierzysz to nie musisz ja nie będę płakał z tego powodu. Pokazałem ze mi nie zależy na tym czy innym banku i mi oddali. Napisałem im list i już. Dzwonienie w takich sprawach w uk jest zupełnie do niczego bo zawsze Cie oleją. Trzeba pisać listy i tyle. Jak olewają listy to ty ich olej tak jak ja olałem barclaysa tylko ze ja barclaysowi nie słałem listów tylko porostu ich olałem. Rozumiesz ?? Za takie cos nie moga ci popsuc histori kredytowej bo te oplaty sa nielegalne. Nie jestem biednym polakiem nie porownuj mnie do siebie bo ci daleko ![]() |
|
|
HorryPortier | Post #6 Ocena: 0 2009-12-10 00:08:51 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 26-07-2009 Skąd: wa |
Cytat: 2009-12-09 23:53:01, Teerly napisał(a): co ?? kto straszył barclaysa ?? to barclays straszył mnie, Co ty czytać nie umiesz ?? Nie mam interesu w tym aby kłamać. Jak mi nie wierzysz to nie musisz ja nie będę płakał z tego powodu. Pokazałem ze mi nie zależy na tym czy innym banku i mi oddali. Napisałem im list i już. Dzwonienie w takich sprawach w uk jest zupełnie do niczego bo zawsze Cie oleją. Trzeba pisać listy i tyle. Jak olewają listy to ty ich olej tak jak ja olałem barclaysa tylko ze ja barclaysowi nie słałem listów tylko porostu ich olałem. Rozumiesz ?? Za takie cos nie moga ci popsuc histori kredytowej bo te oplaty sa nielegalne. Nie jestem biednym polakiem nie porownuj mnie do siebie bo ci daleko ![]() A to ten troll,co jezdzil po asfalcie ![]() Powodzenia! |
Teerly | Post #7 Ocena: 0 2009-12-10 00:17:05 (16 lat temu) |
ze co ?? to znow jakis offtop. Jak asfalt ma zwiazek z bankiem i jego oplatami to ja jestem Napoleon
![]() |
B0nkers | Post #8 Ocena: 0 2009-12-10 03:03:37 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 06-12-2009 |
Polska: opłata za posiadanie konta, opłata za posiadanie karty, opłata za przelew, opłata za skorzystanie z bankomatu.
Anglia - wszystko to gratis, są tylko kary za nieautoryzowany debet którego przecież nikt nie każe wam robić (notabene takie kary są także w Polsce). Jeżeli ktoś twierdzi że polskie banki są lepsze czy bardziej zaawansowane to już jego sprawa. Zaawansowane ale w strzyżeniu klientów Mięso z psa przemielone razem z budą
|
tascha | Post #9 Ocena: 0 2009-12-10 06:34:53 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-12-2009 Skąd: Manchester |
Nasze banki lekko się ucywilizowały w ostatnich kilku latach, ale to lekko. Jeszcze 3-4 lat temu standardowe pisemko odsądzało delikwenta od czci i wiary i straszyło sądem. Każdy klient był potencjalnym złodziejem i oszustem ( w większości instytucji ten ton obowiązuje nadal). Zastanawiam się właśnie czy Loyds pobierze karę za przekroczenie salda o 70 pen.Syn pobierał kasę w kraju i tak mu wyszło bo kurs funta jest bandycki. Loyds np, pobrał nam karę za ( przekroczenie o 3,30) dzień przed wejściem kasy na konto , w ten sposób pobrał kolejną karę od przekroczenia,które sam spowodował. Paranoja !!! Uważam,że zasady muszą obowiązywać, ale kwoty kar są kosmiczne. Fajnie,że ruszyłeś temat. Który bank Waszym zdaniem jest najbardziej życzliwy ?
|
Post #10 Ocena: 0 2009-12-10 08:22:53 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|