Cytat:
2015-05-29 14:27:49, ankam85 napisał(a):
najgorsze apartamenty w jakich bylismy na wakacjach to właśnie Aquamarina Golf Apartament;/
jeśli liczysz na autobusy holetowe, które zawożą na lepsze i białe plaże to możesz się przeliczyć, bo my przylecieliśmy chyba we wtorek to już były miejsca porezerwowane i tylko jeden dzień mieli wolny;P
Jedzenie bez szału, ale nie tragiczne.
Najgorsze co było to karaluchy!! po prostu wielkie! ja się bałam nocą do toalety chodzić i budziłam mojego, żeby mi światło zapalał, a na noc pod drzwi od łazienki kładliśmy koc, żeby nie wyłaziły, bo to głownie tam je widzieliśmy;/
zaletą jest fajny basen
SIam park jest ok!
To bylismy chyba w roznych hotelach o tej samej nazwie i lokalizacji

.
Problem z robactwem moze byc przy zostawianiu jedzenia/resztek na wierzchu, na blatach czy w otwartym koszu, byc moze restauracja tez sie do tego przyczynila, samo jedzenie, smietniki.
Apartamenty sa i na terenie hotelu i w tzw. apartamentowcu, roznica wlasciwie w wyposazeniu pokoi.
Sa 4 baseny i niewielka, dosc zaniedbana plaza.
Swietny jest basen z woda oceaniczna.
Jasna plaza jest tylko jedna na wyspie, z piaskiem saharyjskim i hotelowe busy tam nie kursuja. Kwestia miejsc w busikach pewnie zalezy od ilosci chetnych, warto przewidziec na poczatku zapotrzebowanie i nawet zadzwonic z wyprzedzeniem i zarezerwowac.
Mielismy widocznie farta, bo nie bylo problemu z transportem ad hoc.
Busiki jezdza do Playa las Americas, maly spacer od Siam Park.
Z komarami nie bylo problemu, chociaz mielismy preparaty na wszelki wypadek (glownie na tarasowanie z sangria

).
Ogolnie wyspa,gdzie mozna spedzic ladny kawalek zycia

.