MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bedbugs!!??

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 2 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2011-07-03 11:19:51 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-07-03 11:45:40 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

wielbicielka

Post #3 Ocena: 0

2011-07-03 12:10:51 (14 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

Oj to jest paskudctwo, moja rada pranie to rob ale po dezynfekcji , myslisz ze do workow nie wejda? Oj bardzo sie mylisz. Rzeczy ktore nie dasz rady wyprac to ja zrobilam tak ze nalewalam wody do wanny do tego proszek na cala noc i tak te gnidy topilam. Pozniej zobaczysz jak trupy plywaja.One wlaza wszedzie nawet w kosmetyki, do srodka jak tylko jest maluska dziurka. Ksiazki, papierowe rzeczy wszystko wyrzucilam, pamietaj o tym ze worki z odkurzacza po odkurzaniu ida won od razu, nie czekaj az sie worek napelni bo wyjda. Oj ciezka walka a podstawa jest to ze walczyc musza wszyscy nie tylko Ty, inaczej beda sie nadal roznosic po calym mieszkaniu.
Ja to mialam taka obsesje ze koldre, poduszke pralam co tydzien, posciel zmienialam razy w tyg.
Moja rada, jak cos wynoszisz to delikatnie, najpierw odkurzaczem zbierz by jak najmniej wytrzesac tego paskudctwa bos ie pochowa po katach i pozbedziesz sie lozka ale po drodze zabrosisz do innych tez, od innych znow wroca do Ciebie. I tak sie to bedzie krecic wkolo

Do góry stronyOffline

NoNickname

Post #4 Ocena: 0

2011-07-03 12:17:03 (14 lat temu)

NoNickname

Kobieta

Z nami od: 10-02-2011

Cytat:

2011-07-03 11:11:14, catslily napisał(a):
O matko!!!!! Pierwszy raz słyszę o takim paskudztwie!!!! Oj,wspłóczuję:(

To lepiej dla własnego dobra zobacz w google jak to "towarzystwo" wygląda,bo "pajączek" przywleczony np.na rękawie z miasta i strzepnięty w domu... może być pluskwą.

Jakieś dwa tygodnie temu podczas jazdy autobusem, wlazła na mnie franca i przyniosłam ją do domu.
Całe szczęście,że mam jasną sofe i jak na niej usiadłam to od razu zauważyłam,jak szybciutko zasuwa po tapicerce.
Aż mnie ciarki przeszły!
Doskonale pamiętam horror,jaki przez nie przeżyłam i całe szczęście,że nie musiałam z nimi walczyć,bo akurat zmieniałam mieszkanie.

Bałam się przenieść je do nowego flatu,więc poprałam wszystkie rzeczy,łącznie z torbami, butami i zapakowałam do czarnych worków foliowych.
Wszystkie kołdry i poduszki wywaliłam.

Edit: Kasiennnka wysłałam Ci wiadomość ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: NoNickname 03-07-2011 12:28 ]

Do góry stronyOffline

wielbicielka

Post #5 Ocena: 0

2011-07-03 12:23:15 (14 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

Nonickename niestety masz racje, sama kiedys w metrze na nogach maialm te g........ Siedzialam sobie i patrze lezie mi cos po nodze a to pluskwa. Bardzo latwo przyniesc ze soba czy to z autobusu,hotelu, metra a nawet pracy

Do góry stronyOffline

Kasiennnka

Post #6 Ocena: 0

2011-07-03 12:31:37 (14 lat temu)

Kasiennnka

Kobieta

Z nami od: 03-07-2011

Ja wszystko piore,wkładam do worków i do garażu nie wniose prędzej jak po dezynfekcji,na szczęście jest ciepło i szybko schnie:) a co do książek,płyt i dokumentów to przecież nie wyrzuce czytałam ze to bezsensu one gniazdo robią sobie w lozkach a te już wyrzucilismy narazie spimy wszyscy w jednym pokoju na sofach na dole ich nie ma zabilam dwie trzy sztuki pewno przeniesione przez nas lub psa??? A łóżka kupię we wtorek jak będę miała pewność ze ich nie ma.A tak dodam ze wpadlam już chyba w paranoje -- zerwalismy już panele i carpety .Obłęd!!!

Do góry stronyOffline

Kasiennnka

Post #7 Ocena: 0

2011-07-03 12:33:14 (14 lat temu)

Kasiennnka

Kobieta

Zastanawiam się tylko co z kuchnia??? Tez bedą dezynfekowac?? Jeśli tak to co z zywnoscia i naczyniami

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-07-03 12:35:02 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

NoNickname

Post #9 Ocena: 0

2011-07-03 12:39:34 (14 lat temu)

NoNickname

Kobieta

Z nami od: 10-02-2011

Cytat:

2011-07-03 12:23:15, wielbicielka napisał(a):
Nonickename niestety masz racje, sama kiedys w metrze na nogach maialm te g........ Siedzialam sobie i patrze lezie mi cos po nodze a to pluskwa. Bardzo latwo przyniesc ze soba czy to z autobusu,hotelu, metra a nawet pracy

Ja to już mam fobie i za każdym razem jak wracam z miasta,to otrzepuje się w łazience i patrze,czy coś nie spadnie i nie będzie błyskawicznie zwiewało 8-)
Jadąc kiedyś autobusem,widziałyśmy z córką jak po oparciu siedzenia przed moim nosem lazło tłuste bydle ...brrr!!!
Tamtym razem my wiałyśmy :-]

Do góry stronyOffline

Kasiennnka

Post #10 Ocena: 0

2011-07-03 12:42:50 (14 lat temu)

Kasiennnka

Kobieta

Pluskwy nie są z brudu,ja tez mam swira na punkcie sprzątania dokładnie dwa tygodnie minęły od zmiany podcieli i wtedy tego paskudztwa nie widziałam wiec niedawno musiało się wykluc zauważyłam jak budzilam rano córkę łaziły po przescieradle bleeeeee fuj!!! I po dwóch godz miałam już wyniesione materace łóżka itp. Martwie się tylko o męża w przyszłości :)) teraz nie dawalam mu spokoju a teraz to nie wytrzyma napewno:))

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,