Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Anglia » dalej o piesku

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Anglia" opiekują się: Redakcja, Richmond

Strona główna » Anglia » dalej o piesku

Nowy tematNowy post

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 7 z 7
karjo1

Post #1

2008-06-16 13:25:07 (4 miesiące temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Na pewno nie robia problemow, trzeba tylko podjechac do oznaczonego okienka.
I podpowiem, zeby cos dac psu do zajecia na czas przeprawy promowej, zostaje w samochodzie sam, cos co dlugo bedzie przezuwal ;)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

MagicSunny

Post #2

2008-06-21 20:06:48 (4 miesiące temu)

MagicSunny

Kobieta

Z nami od: 10-04-2008

Chcialam tylko powiedziec, ze wszystko poukladalo sie tak, ze moj psiak nie musi zostawac pod niczyja opieka po wyjezdzie babci, a do mojego przyjazdu po niego. Dzieki Jaackowi tak wszystko sie zgralo, ze - moja babcia wylatuje z PL 26tego lipca o 11.45, a ja przylatuje pol godziny wczesniej :). Pies wiec zostanie w domu sam tylko kilka godzin, a ja pomacham babci przez szybe :). Natomiast w poniedzialek przyjezdza po nas Jaacek, ktory juz zabukowal prom i we wtorek poznym wieczorem bedziemy juz w UK :). Trzymac kciuki poprosze, zeby nie bylo juz zadnych problemow :). A Jaackowi, to nie wiem jak sie odwdziecze :-]. Z reszta wszystkim tutaj, za pomysly i podpowiedzi bardzo serdecznie dziekuje :-D. Pozdrawiam :).
Aaaa, simka, dziekuje za propozycje, ale okazalo sie ze moja mama wczesniej niz mowila wraca z urlopu ( akurat 25tego ) i przez 3 dni zostanie z dziecmi :).

[ Ostatnio edytowany przez: MagicSunny 21-06-2008 20:09 ]

Carpe diem...

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

karjo1

Post #3

2008-06-21 21:02:11 (4 miesiące temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Trzymam kciuki i czekam na relacje :)!!
Pamietaj tylko o wecie, wpisie do paszportu o stanie zdrowia psa, odkleszczeniu (Forntline) i odrobaczeniu (Drontal)z wpisami daty i godziny.
I bedzie ok!;-)

Do góry stronyOffline

MagicSunny

Post #4

2008-08-01 22:45:10 (2 miesiące temu)

MagicSunny

Kobieta

Z nami od: 10-04-2008

Witam wszystkich ponownie. Chcialam sie tylko pochwalic, ze psisko jest juz ze mna w UK, cale, zdrowe i szczesliwe :-]. Byl lekko zestresowany w trakcie drogi, ale poniewaz Jaacek robil czestsze niz normalnie postoje, psisko moglo posikac i poszwedac sie po przydroznych parkingach, kiedy tylko chcialo :). Podroz zniosl dzielnie ( pomijajac piszczenie w drodze, ale podejrzewam, ze to stres ). Dzielniej chyba ode mnie, bo denerwowalam sie czy na odprawie do promu sie nie doczepia czegos i nas nie zawroca, ale nawet specjalnie nie doczytywali sie w paszporcie, a czytnik do chipa dostalam do reki, bo panu sie nawet wyjsc z budki nie chcialo ;-). Na promie chyba bylo ok, bo jak wrocilismy do auta, to bylo cale :-]. No i jestesmy juz w domku, wszyscy razem ( moj mlodszy synek musi sie do niego przyzwyczaic, starszy sie z nim wychowal, wiec szaleja razem), a Jaackowi chce jeszcze raz na forum, serdecznie podziekowac za wszystko, bo to tylko dzieki niemu pies jest juz ze mna :-). Teraz jeszcze tylko musze wymyslec, jak moge mu sie odwdzieczyc, m.in. za to, ze musial tyle godzin sluchac piskow z tylu, przeplatanych moim ciaglym nawijaniem :-).
DZIEKUJEMY JAACKU :-].

[ Ostatnio edytowany przez: MagicSunny 01-08-2008 22:46 ]

Carpe diem...

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony