Kolega prosil o pomoc, a nie o ocene.
Ależ to byłby bardzo pomocne z jego strony gdyby opuścił UK - dla nas wszystkich.
Str 3 z 12 |
|
---|---|
AgentOrange | Post #1 Ocena: 0 2018-04-06 23:38:35 (7 lat temu) |
Z nami od: 17-05-2015 Skąd: Twickenham |
Cytat: Kolega prosil o pomoc, a nie o ocene. Ależ to byłby bardzo pomocne z jego strony gdyby opuścił UK - dla nas wszystkich. |
Konik2 | Post #2 Ocena: 0 2018-04-07 07:10:15 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2018 Skąd: birmingham |
@Adacymru Dzieki Ada. Juz poczynilem pierwsze kroki wzgledem zapisaniem sie do AA, rozwazam tez skorzystanie z uslug adwokata ale slyszalem ze Ci z urzedu sa hooyowi i nie oplaca sie ich brac.
Lepiej samemu sie bronic. Kartoteki duzej nie mam to sa jedyne moje 2 "spotkania" z policja. Podzielam Twoje zdanie wzgledem ucieczki. Wyjazd niczego nie rozwiaze a wrecz moze przysporzyc mi problemu. Jesli nawarzylo sie piwa teraz trzeba je wypic, chociaz moze te porownanie nie jest w tej sytuacji na miejscu ![]() @Wielim i wlasnie dlatego mamy zakaz jazdy po alkoholu. Ja nie mialem problemu ani z jazda samochodem ani z komunikacja z policjantem ktory mnie zatrzymal. Nie zataczalem sie jak Ty to opisujesz w swoim poscie. Nic takiego nie mialo miejsca. Badanie zostalo przeprowadzane alkomatem, niestety badania krwi mi odmowiono. @AgentOrange Dla nas wszystkich bardzo pomocne gdyby tacy ludzie jak Ty zmienili mentalnosc sasiada-janusza zawistinika ktory lubi sie dowartosciowywac na cudzym nieszczesciu. Dziekuje nie pozdrawiam ![]() |
tomaszzet | Post #3 Ocena: 0 2018-04-07 08:57:53 (7 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
A co Ty nieszczesciem navy wasz?
Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|
Konik2 | Post #4 Ocena: 0 2018-04-07 09:07:55 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2018 Skąd: birmingham |
Całą tą sytuacje.
|
Mustafa1975 | Post #5 Ocena: 0 2018-04-07 10:19:29 (7 lat temu) |
Z nami od: 30-01-2010 Skąd: Birmingham |
Lepiej wyjedz z uk. Kare dostaniesz o wiele surowsza niz tubylec. A tak posiedzisz a pozniej i tak deportuja.
|
|
|
Robertos37 | Post #6 Ocena: +1 2018-04-07 10:23:14 (7 lat temu) |
Z nami od: 20-07-2012 Skąd: Nottinghamshire |
Kurde wsiadles za fajere po spozyciu po raz drugi czyli wiedziales co robisz-uwierz mi moja ocena dla Ciebie nie jest pochlebna ale nie mnie Cie oceniac i karac-zrobi to Sad, nie bedzie dla Ciebie laskawy,dla tubylcow tez nie jest a poniewaz jestes recydywista dzialke mozesz dostac, grzywna i zakaz z urzedu,a wiezienie hmmm? to juz ostatecznosc-mimo wszystko zycze Ci powodzenia i nie wsiadania za fajere po wypiciu-pozdrawiam
[ Ostatnio edytowany przez: Robertos37 07-04-2018 10:24 ] jestem „wyznawcą” „tezy”, iż zinstytucjalizowane „żydostwo” i zinstytucjalizowane „watykaństwo” to paluszki tej samej łapki która próbuje prać ludziom mózgi i od wielu tysięcy lat czymi nas niewolnikami̷
|
Adacymru | Post #7 Ocena: 0 2018-04-07 10:29:46 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
To ze adwokat z urzedu, nie znaczy ze sie nie zna. Ten sam adwokat z urzedu prowadzi rowwiez pelnoplatne sprawy (na tych z urzedu nawet mysza koscielna nie przezylaby miesiaca), panuje troche dziwne pojecie kto jest adwokatem z urzedu a faktem jest ze bardzo wiele spolek nie dostalo kontraktow na takie porady. W sadach adwokackie spolki maja rotacje, ktora reprezentuje w danym dniu sprawy z urzedu.
Mozesz oczywiscie reprezentowac sie sam w sadzie, ale mozesz za darmo dostac porade przed sprawa od adwokata z urzedu. Jak masz zamiar robic to sam to przegladnij sentencing guidlines dla sadow magistrackich, zebys wiedzial na jakie elementy sprawy zwrocic uwage w sadzie, szczegolnie te ktore pomoga ci zachowac swoja wolnosc. Agent- ty tez sie zastosujesz jak lud powie ci, ze UK bedzie lepsze bez ciebie , czy tylko innych wysylasz do Polski. Jak ktos ma problem, to zmiana punktu na mapie tego problemu nie rozwiaze. Moze ty nie widzisz poza czubek swojego nosa, ale nie rozumiem dlaczego w Polsce ma byc narazony ktos z powodu jazdy osoby, ktora wybrala ucieczke zamiast leczenie?
Ada
|
Emeryt56 | Post #8 Ocena: +1 2018-04-07 11:18:31 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-01-2018 Skąd: Montreal (Bristol) |
Dzisiaj kamer jest wszędzie pełnio a że nowsze są wzbogacone o funkcję LPR (License Plate Recognition) to trefne auto natychmiast namierzą i tylko należy wysłać patrol aby je zgarnąć.Nawet na policyjnych samochodach zaczynają montować.
|
Wielim | Post #9 Ocena: 0 2018-04-07 11:18:32 (7 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Nie wuem co to leczenie da . Może lepiej niech pooglada filmy , prawdziwe filmy z wypadków drogowych spowodowanych przez pijanych kierowców . Zabite małe dzieci i całe rodziny . Rozpacz najbliższych. Może to nim wtrzasnie. To że dwa razy go złapali to ile razy wsiadł pijany za kółko ? 100 ? 200 ? Pewnie nawet nie pamięta . Jeżdżę po UK 3 lata samochodem i 6 lat skuterem. Tylko raz byłem zatrzymany przez policję ale przez to ze zauważyli prawie lysa oponę w jednosladzie . Do czego dążę ? Ze policja w UK nie zatrzymuje od tak jak w Polsce (nie ma się co dziwić skoro w Polsce jazda po pijaku to "normalka" . Trzeba mieć "szczęście" by dwa razy być zatrzymany .
|
tomaszzet | Post #10 Ocena: 0 2018-04-07 11:32:53 (7 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Cytat: 2018-04-07 09:07:55, Konik2 napisał(a): Całą tą sytuacje. Jaka sytuacje? Przeciez to jest bezgraniczna glupota. Weisz, ze piles, ... nie wolno ... wsiadasz i jedziesz... Kazdy w takiej sytuacji powinien byc traktowany jak morderca.... Bez pardonu. Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|