Str 4 z 8 |
|
---|---|
Klaudiadawid | Post #1 Ocena: 0 2017-10-17 22:06:43 (8 lat temu) |
Z nami od: 15-10-2017 Skąd: Coventry |
Dziękuję bardzo, takiej wypowiedzi potrzebowalam.
![]() |
Kanonier30 | Post #2 Ocena: 0 2017-10-17 22:18:49 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
A przepraszam myslisz, ze mnie - tudziez czesc innych forumowiczow - realnie obchodzi Twoje zycie?
Wybacz, ale nie ![]() Tak samo uciazliwosc szybko znika, jak sie pojawila. Frun na fejsa (zgodnie z porada Cioci "Dobra Rada"....), tylko wyczyscic skrzydelka... PS. luliu1...bardzo mi "pochlebia" (ale czy na pewno haha..?), ze tak pamietasz moje wpisy ![]() Rozumiem wplyw "Ophelii", ale - obserwujac kilka wpisow - czuje jakby forum znalazlo sie naprawde w strefie dzialania "ryczacych czterdziestek" [ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 17-10-2017 22:49 ] |
zosiasamosia | Post #3 Ocena: 0 2017-10-17 22:39:59 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-10-17 22:04:22, Klaudiadawid napisał(a): ...zbyt długo się o nie staralismy. Masz 21 lat... raczej niezbyt długo się staraliście... |
Kanonier30 | Post #4 Ocena: 0 2017-10-17 22:48:42 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Ach tam...jesli prawda, to zapewne od gimnazjum
![]() |
NightFury | Post #5 Ocena: 0 2017-10-17 23:09:20 (8 lat temu) |
Z nami od: 25-01-2012 Skąd: Liversedge |
Jeśli jest wsparcie rodziców, odłożona kasa i w ogóle cud, miód i orzeszki to po co sie kłócić o to durne macierzyńskie czy jakaś tam lżejsza prace przez agencje?
Nie lepiej będzie zostać w domu i pławic sie w szczęściu? Tak na marginesie do 12 tygodnia w UK ciąża jest nie uznawana. Do pierwszego skanu wszystko sie może jeszcze wydarzyć... A MATB dostaje sie w 20 tygodniu. [ Ostatnio edytowany przez: NightFury 17-10-2017 23:10 ] Music leads me through my life
|
|
|
lulilu1 | Post #6 Ocena: 0 2017-10-18 07:25:19 (8 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2016 Skąd: Wales |
Kanonier trudno nie pamiętać skoro eseje na swój temat wypisujesz.
Na temat Twojego stanu zdrowia, życia miłosnego i innych równie wszystkich szalenie interesujących spraw wszyscy wiemy już wszystko. Owszem zapamiętałam, bo szokujący był dla mnie fakt,że dorosły, teoretycznie dojrzały mężczyzna z taką swobodą dzieli się najbardziej intymnymi faktami z życia ( święcie zarazemj est przekonany, że innych to obchodzi i drży z oburzenia gdy ktoś go krytykuje) Szukasz Panie poklasku, atencji i odrobinu uznania wśród obcych sobie ludzi, równocześnie depcząc innych. Dzieląc ludzi na tych ,którzy według Ciebie potrzebują bądź też nie- pomocy. Jesteś gorszy od kolegi Wielima- który zawsze ma swoje- kompletnie odmienne od mojego zdanie ale nigdy nie udaje nikogo kim nie jest. No i najważniejsze nie jest hipokrytą. Skończyłam dyskusję z Tobą. Aż musiałam się pochylić na Tobą , bo jesteś waćpan rozczarowaniem roku- z motyla w poczwarkę. [ Ostatnio edytowany przez: lulilu1 18-10-2017 07:30 ] |
SweetLiar | Post #7 Ocena: 0 2017-10-18 09:12:48 (8 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
No, to teraz przydałby się topik rozczarowanie tygodnia/ miesiąca/ roku
Miłego dnia, ja zmykam Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Post #8 Ocena: 0 2017-10-18 10:33:13 (8 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kasiachery | Post #9 Ocena: 0 2017-10-18 12:47:55 (8 lat temu) |
Z nami od: 17-06-2013 Skąd: wypizdowek |
Cytat: 2017-10-17 23:09:20, NightFury napisał(a): Jeśli jest wsparcie rodziców, odłożona kasa i w ogóle cud, miód i orzeszki to po co sie kłócić o to durne macierzyńskie czy jakaś tam lżejsza prace przez agencje? Nie lepiej będzie zostać w domu i pławic sie w szczęściu? Tak na marginesie do 12 tygodnia w UK ciąża jest nie uznawana. Do pierwszego skanu wszystko sie może jeszcze wydarzyć... A MATB dostaje sie w 20 tygodniu. [ Ostatnio edytowany przez: <i>NightFury</i> 17-10-2017 23:10 ] noooooo roznie bywa... ja sie musze przyznac ze nie planowalm ciazy bo ledwo prace zaczelam w listopadzie a w koncu stycznia pokazaly sie blade 2 kreski. Tego samego dnia dostalam tel z polski o tragedii w mojej rodzinie, tak sie przejelam i emocje mnie wziely, ze zaczelam krwawic jakos dziwnie. Po tyg znow zrobilam test jak ochlonelam troche i jedna kreska byla. W sumie stracilam ciaze w ok 7 tyg. Nie wiem czemu ale jakos nie rozpaczam za tym, moze dlatego, ze nie planowalam na ten czaas bo ledwo prace zaczelam, a powiem, ze tego jednego razu gumka nam pekla i reszte znacie. jakos tego nie przezywam jak inne ktore poronily, moze gdybym byla w 8-9 mc ciazy i stracilabym dziecko to moze byloby inaczej. Z tego co wiem to duzo kobiet traci ciaze i nawet o tym nie wie tylko twierdxzi, ze przez stres okres sie przesunal a pozniej mocniej krwawily. hmmmmm |
cris82 | Post #10 Ocena: 0 2017-10-18 15:16:04 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Lulilu wiekszosc twoich wpisow to dowod na to ze zasilki powinny byc zlikwidowane bo wychodzi z ciebie taki najgorszy sort anglikow ktorzy mysla ze im sie wszystko nalezy pycha pelna geba zwykle dziadostwo
Bo akurat ty tez nie bylas jakos specjalnie skryta i ekspresowe tempo aplikowania o zasilki w twoim wypadku nue bylo wyssane z palca oczywiscie nie zylas z moich podatkow moimi pala w piecu Chate ktora dostalas z urzedu oplacala ci krolowa bo cie lubi : ) podatnicy moga cie pocalowac w pompke co? Tak to jest jak ktos nadaje sie tylko do pakowania kielbasek na tasmie a trafil do socjalnego raju i mysli ze pozjadal wszystkie rozumy... : ) |