MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pracuje dla agencji i zaszłam w ciaze

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 4 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Klaudiadawid

Post #1 Ocena: 0

2017-10-17 22:06:43 (8 lat temu)

Klaudiadawid

Kobieta

Z nami od: 15-10-2017

Dziękuję bardzo, takiej wypowiedzi potrzebowalam.:-*

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Kanonier30

Post #2 Ocena: 0

2017-10-17 22:18:49 (8 lat temu)

Kanonier30

Konto usunięte

A przepraszam myslisz, ze mnie - tudziez czesc innych forumowiczow - realnie obchodzi Twoje zycie?
Wybacz, ale nie *PARDON*. Moze bardzo to obcesowe, ale sa osoby naprawde poszukujace wsparcia. Ludzie ciezko chorzy (np. nowotwory), niepelnosprawni/okaleczeni, starsi (czekajacy aby zainteresowal sie nimi social service, bo bliskich juz nie ma), ofiary przemocy domowej, ludzie tracacy bliskich niespodziewanie i swiat sypie sie w gruzy....gdzie bycie we wczesnej ciazy i rozmyslania egzystencjalne, jak wymusic na agencji postepowanie wedle wlasnego ego ...sa niczym "forumowe" brzeczenie much.
Tak samo uciazliwosc szybko znika, jak sie pojawila.
Frun na fejsa (zgodnie z porada Cioci "Dobra Rada"....), tylko wyczyscic skrzydelka...

PS. luliu1...bardzo mi "pochlebia" (ale czy na pewno haha..?), ze tak pamietasz moje wpisy *ROFL* Niestety, nie moge tego powiedziec o Twoich. Jestes bo jestes. Abys napisala cos sensownego, wartego zapamietania, hmmm... to juz inna historia.

Rozumiem wplyw "Ophelii", ale - obserwujac kilka wpisow - czuje jakby forum znalazlo sie naprawde w strefie dzialania "ryczacych czterdziestek"

[ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 17-10-2017 22:49 ]

Do góry stronyOffline

zosiasamosia

Post #3 Ocena: 0

2017-10-17 22:39:59 (8 lat temu)

zosiasamosia

Konto usunięte

Cytat:

2017-10-17 22:04:22, Klaudiadawid napisał(a):
...zbyt długo się o nie staralismy.

Masz 21 lat... raczej niezbyt długo się staraliście...

Do góry stronyOffline

Kanonier30

Post #4 Ocena: 0

2017-10-17 22:48:42 (8 lat temu)

Kanonier30

Konto usunięte

Ach tam...jesli prawda, to zapewne od gimnazjum :)

Do góry stronyOffline

NightFury

Post #5 Ocena: 0

2017-10-17 23:09:20 (8 lat temu)

NightFury

Kobieta

Z nami od: 25-01-2012

Jeśli jest wsparcie rodziców, odłożona kasa i w ogóle cud, miód i orzeszki to po co sie kłócić o to durne macierzyńskie czy jakaś tam lżejsza prace przez agencje?
Nie lepiej będzie zostać w domu i pławic sie w szczęściu?
Tak na marginesie do 12 tygodnia w UK ciąża jest nie uznawana. Do pierwszego skanu wszystko sie może jeszcze wydarzyć...
A MATB dostaje sie w 20 tygodniu.

[ Ostatnio edytowany przez: NightFury 17-10-2017 23:10 ]

Music leads me through my life

Do góry stronyOffline

lulilu1

Post #6 Ocena: 0

2017-10-18 07:25:19 (8 lat temu)

lulilu1

Kobieta

Z nami od: 03-09-2016

Kanonier trudno nie pamiętać skoro eseje na swój temat wypisujesz.
Na temat Twojego stanu zdrowia, życia miłosnego i innych równie wszystkich szalenie interesujących spraw wszyscy wiemy już wszystko.
Owszem zapamiętałam, bo szokujący był dla mnie fakt,że dorosły, teoretycznie dojrzały mężczyzna z taką swobodą dzieli się najbardziej intymnymi faktami z życia ( święcie zarazemj est przekonany, że innych to obchodzi i drży z oburzenia gdy ktoś go krytykuje)
Szukasz Panie poklasku, atencji i odrobinu uznania wśród obcych sobie ludzi, równocześnie depcząc innych.
Dzieląc ludzi na tych ,którzy według Ciebie potrzebują bądź też nie- pomocy.
Jesteś gorszy od kolegi Wielima- który zawsze ma swoje- kompletnie odmienne od mojego zdanie ale nigdy nie udaje nikogo kim nie jest.
No i najważniejsze nie jest hipokrytą.
Skończyłam dyskusję z Tobą.
Aż musiałam się pochylić na Tobą , bo jesteś waćpan rozczarowaniem roku- z motyla w poczwarkę.

[ Ostatnio edytowany przez: lulilu1 18-10-2017 07:30 ]

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #7 Ocena: 0

2017-10-18 09:12:48 (8 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

No, to teraz przydałby się topik rozczarowanie tygodnia/ miesiąca/ roku
Miłego dnia, ja zmykam

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2017-10-18 10:33:13 (8 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kasiachery

Post #9 Ocena: 0

2017-10-18 12:47:55 (8 lat temu)

kasiachery

Kobieta

Z nami od: 17-06-2013

Cytat:

2017-10-17 23:09:20, NightFury napisał(a):
Jeśli jest wsparcie rodziców, odłożona kasa i w ogóle cud, miód i orzeszki to po co sie kłócić o to durne macierzyńskie czy jakaś tam lżejsza prace przez agencje?
Nie lepiej będzie zostać w domu i pławic sie w szczęściu?
Tak na marginesie do 12 tygodnia w UK ciąża jest nie uznawana. Do pierwszego skanu wszystko sie może jeszcze wydarzyć...
A MATB dostaje sie w 20 tygodniu.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>NightFury</i> 17-10-2017 23:10 ]

noooooo roznie bywa... ja sie musze przyznac ze nie planowalm ciazy bo ledwo prace zaczelam w listopadzie a w koncu stycznia pokazaly sie blade 2 kreski. Tego samego dnia dostalam tel z polski o tragedii w mojej rodzinie, tak sie przejelam i emocje mnie wziely, ze zaczelam krwawic jakos dziwnie. Po tyg znow zrobilam test jak ochlonelam troche i jedna kreska byla. W sumie stracilam ciaze w ok 7 tyg. Nie wiem czemu ale jakos nie rozpaczam za tym, moze dlatego, ze nie planowalam na ten czaas bo ledwo prace zaczelam, a powiem, ze tego jednego razu gumka nam pekla i reszte znacie. jakos tego nie przezywam jak inne ktore poronily, moze gdybym byla w 8-9 mc ciazy i stracilabym dziecko to moze byloby inaczej. Z tego co wiem to duzo kobiet traci ciaze i nawet o tym nie wie tylko twierdxzi, ze przez stres okres sie przesunal a pozniej mocniej krwawily. hmmmmm

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2017-10-18 15:16:04 (8 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Lulilu wiekszosc twoich wpisow to dowod na to ze zasilki powinny byc zlikwidowane bo wychodzi z ciebie taki najgorszy sort anglikow ktorzy mysla ze im sie wszystko nalezy pycha pelna geba zwykle dziadostwo

Bo akurat ty tez nie bylas jakos specjalnie skryta i ekspresowe tempo aplikowania o zasilki w twoim wypadku nue bylo wyssane z palca oczywiscie nie zylas z moich podatkow moimi pala w piecu
Chate ktora dostalas z urzedu oplacala ci krolowa bo cie lubi : ) podatnicy moga cie pocalowac w pompke co? Tak to jest jak ktos nadaje sie tylko do pakowania kielbasek na tasmie a trafil do socjalnego raju i mysli ze pozjadal wszystkie rozumy... : )

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,