MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Odpowiedz na wiadomosc

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

gosia11

Post #1 Ocena: 0

2007-01-15 14:25 (18 lat temu)

gosia11

Z nami od: 15-01-2007

witam.Ja osobiscie nie chwale sobie angielskiej opieki.Jestem w 18 tygodniu ciazy.Dwa tygodnie temu mialam krwawienie ktore sie powtorzylo kolejnej nocy rowniez.poszlam do szpitala w ktorym mam rodzic i poprosilam o usg.I co uslyszalm???Nie mozemy zrobic usg,poniewaz do 24 tygodnia ciazy nie zdolamy uratowac dziecka.Poszlam do prywatnej kliniki.Tam zaplacilam 100funtow za usg ale uslyszalm ze z dzieckiem jest ok.Mysle ze w Polsce kobieta w ciazy ktora krwawi zaopiekowali by sie calkiem inaczej.Moze tutaj w Angli kobiety ktore nie maja problemow z ciaza urodza zdrowe dzieci a te co maja problem z ciaza sa skazane na dobry los ktory im pomoze donosic ciaze albo nie??? Pozdrawiam
gosia

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Aldi23

Post #2 Ocena: 0

2007-01-17 19:45 (18 lat temu)

Aldi23

Z nami od: 17-01-2007

cześć witam cie serdecznie nie wiem jak tu jest z angielską opiekom ale postaraj się znaleś prywatnego ginekologa najlepiej polskiego sama mam dziecko i wiem że takich objawów nie mozna lekceważyc postaraj sie to zrobić jak najszybciej ale nie martw sie na zapas mam nadzieje że wszystko ci sie skończy pomyślnie pozdrawiam
Slusarczyk

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,