gosia
|
|
---|---|
gosia11 | Post #1 Ocena: 0 2007-01-15 14:25 (18 lat temu) |
Z nami od: 15-01-2007 Skąd: anglia |
witam.Ja osobiscie nie chwale sobie angielskiej opieki.Jestem w 18 tygodniu ciazy.Dwa tygodnie temu mialam krwawienie ktore sie powtorzylo kolejnej nocy rowniez.poszlam do szpitala w ktorym mam rodzic i poprosilam o usg.I co uslyszalm???Nie mozemy zrobic usg,poniewaz do 24 tygodnia ciazy nie zdolamy uratowac dziecka.Poszlam do prywatnej kliniki.Tam zaplacilam 100funtow za usg ale uslyszalm ze z dzieckiem jest ok.Mysle ze w Polsce kobieta w ciazy ktora krwawi zaopiekowali by sie calkiem inaczej.Moze tutaj w Angli kobiety ktore nie maja problemow z ciaza urodza zdrowe dzieci a te co maja problem z ciaza sa skazane na dobry los ktory im pomoze donosic ciaze albo nie??? Pozdrawiam
gosia
|
Aldi23 | Post #2 Ocena: 0 2007-01-17 19:45 (18 lat temu) |
Z nami od: 17-01-2007 |
cześć witam cie serdecznie nie wiem jak tu jest z angielską opiekom ale postaraj się znaleś prywatnego ginekologa najlepiej polskiego sama mam dziecko i wiem że takich objawów nie mozna lekceważyc postaraj sie to zrobić jak najszybciej ale nie martw sie na zapas mam nadzieje że wszystko ci sie skończy pomyślnie pozdrawiam
Slusarczyk
|
|