MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ubezpieczenie na zycie

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krzysiekcichy

Post #1 Ocena: 0

2006-11-21 11:10 (19 lat temu)

krzysiekcichy

Mężczyzna

Z nami od: 02-10-2006

Witam wszystkich . Mam pytanie (moze ktos sie z tym spotkal ) dostalem oferte ubezpieczenia na zycie z Barclays (mam tam konto) ale jednoczesnie zastrzegaja ze musze byc rezydentem.Jak jest z tym wszystkim moze mi ktos odpowie.A tak na marginesie po wakacjach zamierzam sciagnac tutaj dzieci szukam ludzi zorientowanych w tej tematyce (szkola opieka zdrowotna ubezpieczenia etc.) okolice Oxfordu. Serdecznie dziekuje pozdrawiam wszystkich
życie jest pełne niespodzianek, a największą z nich jest ta że żyję ...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer Skype

Post #2 Ocena: 0

2006-11-21 11:16 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

sylwia12341

Post #3 Ocena: 0

2007-03-10 19:24 (18 lat temu)

sylwia12341

Z nami od: 07-08-2006

hej

Szczerze nie polecam ubezpieczenia na zycie w Barclaysie poniewaz jestes ubezpieczony na mala kwote do tego najczesciej masz klauzurke ze dostaniesz pieniadze jezeli to bedzie nieszczesliwy wypadek a nie normalna smierc np zawal serca itd a placi sie sporo.

Znam firme ktora oferuje bardzo dobre uzbepieczenia ja jestem ubezpieczona u nich na 100 tys na zycie i na 20 na choroby krytyczne i place 10 funtow miesiecznie do tego dzieci mam ubezpieczone za darmo Jak sie orientowalam w inncyh firmach takie ubezpieczenie kosztuje okolo 30 funtow albo i wiecej

Jezeli jest ktos zaintersowany podaje adres do osoby ktora udziela tych ubezpieczen Polka 07738741015 rzetelna osoba wyjasni wam wszystko i nie zrujnuje za ubezpieczenia a ubezpiecza w bardzo znanej firmie na calym swiecie.

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

DominikaM

Post #4 Ocena: 0

2010-08-19 22:32:52 (15 lat temu)

DominikaM

Kobieta

Z nami od: 26-04-2010

Witam

To wszystko zalezy od tego jakiego ubezpieczenia szukasz. Ciezko jest cokolwiek powiedziec na postawie informacji ktore podales. Kazdy bank albo ubezpieczalnia oferuje ogromy zakres ubezpieczen o bardzo roznych warunkach i na rozne okolicznosci.

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

E-mailNumer SkypeNumer gadu-gadu

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,