życie jest pełne niespodzianek, a największą z nich jest ta że żyję ...
|
|
---|---|
krzysiekcichy | Post #1 Ocena: 0 2006-11-21 11:10 (19 lat temu) |
Z nami od: 02-10-2006 Skąd: Eynsham |
Witam wszystkich . Mam pytanie (moze ktos sie z tym spotkal ) dostalem oferte ubezpieczenia na zycie z Barclays (mam tam konto) ale jednoczesnie zastrzegaja ze musze byc rezydentem.Jak jest z tym wszystkim moze mi ktos odpowie.A tak na marginesie po wakacjach zamierzam sciagnac tutaj dzieci szukam ludzi zorientowanych w tej tematyce (szkola opieka zdrowotna ubezpieczenia etc.) okolice Oxfordu. Serdecznie dziekuje pozdrawiam wszystkich
życie jest pełne niespodzianek, a największą z nich jest ta że żyję ...
|
Post #2 Ocena: 0 2006-11-21 11:16 (19 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
sylwia12341 | Post #3 Ocena: 0 2007-03-10 19:24 (18 lat temu) |
Z nami od: 07-08-2006 |
hej
Szczerze nie polecam ubezpieczenia na zycie w Barclaysie poniewaz jestes ubezpieczony na mala kwote do tego najczesciej masz klauzurke ze dostaniesz pieniadze jezeli to bedzie nieszczesliwy wypadek a nie normalna smierc np zawal serca itd a placi sie sporo. Znam firme ktora oferuje bardzo dobre uzbepieczenia ja jestem ubezpieczona u nich na 100 tys na zycie i na 20 na choroby krytyczne i place 10 funtow miesiecznie do tego dzieci mam ubezpieczone za darmo Jak sie orientowalam w inncyh firmach takie ubezpieczenie kosztuje okolo 30 funtow albo i wiecej Jezeli jest ktos zaintersowany podaje adres do osoby ktora udziela tych ubezpieczen Polka 07738741015 rzetelna osoba wyjasni wam wszystko i nie zrujnuje za ubezpieczenia a ubezpiecza w bardzo znanej firmie na calym swiecie. Pozdrawiam |
DominikaM | Post #4 Ocena: 0 2010-08-19 22:32:52 (15 lat temu) |
Z nami od: 26-04-2010 Skąd: Ballymena |
Witam
To wszystko zalezy od tego jakiego ubezpieczenia szukasz. Ciezko jest cokolwiek powiedziec na postawie informacji ktore podales. Kazdy bank albo ubezpieczalnia oferuje ogromy zakres ubezpieczen o bardzo roznych warunkach i na rozne okolicznosci. Pozdrawiam |
|