MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Corby, Kettering , a może jeszcze coś innego?

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Le_Catherine

Post #1 Ocena: 0

2015-04-14 21:04:36 (10 lat temu)

Le_Catherine

Kobieta

Z nami od: 14-04-2015

Witam Wszystkich serdecznie

Jestem nowa na forum i z góry przepraszam jeśli podobny temat był już poruszany. Mając jednak na uwadze upływający czas i to, że wszystko i wszyscy wokół się zmieniają, chciałabym zasięgnąć informacji najlepiej u pewnego źródła czyt. mieszkańców :) Mieszkam z rodziną w Anglii prawie 4 lata i właśnie teraz w związku z pracą męża stoi przed nami widmo przeprowadzki w rejony Kettering, Corby. .
Byłabym bardzo wdzięczna gdyby forumowicze i jednocześnie mieszkańcy owych miejscowości zechcieli nakreślić, które okolice, dzielnice, osiedla najlepiej wybrać. Ze względu na ''potomnego'' chodzi mi głównie o bezpieczeństwo w danym mieście, dzielnicach.
Które szkoły najlepiej brać pod uwagę dla 7 latka? Jako że teraz mieszkamy w choooolernie nuuuuuudnym i brzydkim mieście chciałabym teraz jakiejś odmiany pod względem atrakcji zarówno dla dziecka jak i dla nas, gdzie można ciekawie spędzić czas itp.
A może poza tymi miastami, które wymieniłam możecie coś innego, fajnego i ciekawego polecić w tamtych rejonach?
Dziękuję za każdą podpowiedź :)

[ Ostatnio edytowany przez: Le_Catherine 14-04-2015 21:16 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2015-04-14 22:54:54 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #3 Ocena: 0

2015-04-14 22:56:38 (10 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Moze cos podsunie:
http://www.mojawyspa.co.uk/forum/24/37960/Kettering
Rzuc okiem na informacje netowe, co miejscowosc ma do zaoferowania rodzinie, warto zrobic sobie weekendowa wycieczke na ogledziny.

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #4 Ocena: 0

2015-05-28 19:15:08 (10 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Mam pytanie. Czy ktoś wie coś o pokoju dla małżeństwa z 3 letnim dzieckiem w Corby lub Kettering. Tak za miesiąc góra dwa. Z ewentualną ceną i lokalizacją -proszę o priva...żeby na forum syfu nie robić...
Zależy mi na czasie

[ Ostatnio edytowany przez: staryznajomy 28-05-2015 19:21 ]

przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #5 Ocena: 0

2015-05-28 21:01:31 (10 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

że tak przez upierdliwość znaną na tym forum ponowię powyższe pytanie (jeśli jestem miły to znak, ze mi nie zależy na odpowiedziach)
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,