Cytat:
2018-01-27 20:19:17, littleflower napisał(a):
Wysokie te zarobki kasjerow w Polsce w Warszawie - w Lubinie (dolnoslaskie) na miesnym w Bierdornce po 15 latach pracy z nadgodzinami ma sie okoloo 2 tys zl na reke, czyki okolo 430 funtow, W lubinskim Kauflandzie podobnie - zarobki z ostaniego lata podane mi przez czlonkow mojej rodziny. Tesco tutaj jest cenowo pomiedzy Sainsbury and Asda - choc moze sie zmienilo bo bylam tam ponad rok temu ostatnio.
Od 2018 w praktycznie wszytkich dyskontach i marketach były podwyżki bo nie ma komu robić.W najmniejszych miejscowościach pensje będą wynosić 2000-2200 netto,w większych miastach i stolicy 2400-2700 zł.Zapytaj rodziny-na pewno im też podniosą trochę pensje.
Ile w Lubinie kosztuje wynajem kawalerki,a ile 2 pokoi?
Generalnie w dużych miastach jak ma się jakiś fach w ręku i trochę doświadczenia to poniżej 3 tys się nie schodzi.Szczerze mówiąc ze wszystkich znajomych z klasy to ja zarabiam najmniej,no nie licząc osób które zwyczajnie się bujają na kolejnym kierunku studiów którego nie potrafią skończyć.Kilka dziewczyn robi w jakiś korpo.Zarobki 3500-4000.Jeden był kierownikiem salonu w play to podobno miał 6000 zł.Jedna jest menagerem w Amazonie-coś koło 5-8 tys.Jeden stomatologiem to już w ogóle ma eldorado.Ratownik medyczny z nadgodzinami do 4 tys.Pielęgniarka chyba 2,5-3 tys.
Zapomniałem jeszcze podać obecne ceny fajek i gorzały
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
:
paczka marlboro gold 100: 3,54 funta.Generalnie ceny fajek w Polsce są z kosmosu i szczerze mi żal palaczy.To jest nałóg tylko dla zamożnych ludzi.Przy naszych zarobkach cana paczki powinna wynosić max 1,5 funta
Wódka czysta żołądkowa gorzka de luxe 0,5L : 5,6 funta.