no ciezko sie tu nie zgodzic z tym stwierdzeniem pranie mozgow przez media jest takie ze ludzie wola glosowac na komuchow z sld niz na konfederacje na przyklad
" Jedna z tych emocji u mnie jest złość, ze taki właśnie, zwykły żuczek, jak ty mówisz ma niewielkie szanse na w miarę normalna egzystencje. Nie kupi sobie sam mieszkania, nie utrzyma sobie sam rodziny, nie opłaci sobie sam własnych zainteresowań czy lekcji tańca dla córki. Ja tego nie rozumiem. Bo co, te zwykle żuczki nie maja marzeń czy p"
ja przebalowalem pol zycia i nikogo nie bede obwinial o swoj los na pewno nie bede wymagal od kraju po transformacji zeby zarabiac 10k zl na miesiac bedac fizolem bo tyle to pewnie polowa Polakow w anglii nie zarabia nawet...
napisalem ze tu jest to proste na pewno nie to co probujesz mi przypisac-ze "niemozliwe"
nie ogarnia mnie zadna zlosc bo wiekszosc znajomych w pl ma swoje mieszkania/domy nawet we wrocku mam kolezanke ktora kupila mieszkanie nie wypruwajac sobie flakow bo nie zrobila tego na gorce...
[ Ostatnio edytowany przez: cris82 01-03-2020 11:26 ]