MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Gdzie udac sie po kredyt w UK , gdy wlasny bank odmawia

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2014-02-17 14:17:56 (11 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

A tak zapytam. 1200 -1300 miesięcznie zarabiasz? Dziewczyna też pracuje?
Ja tam w oszczędzaniu fakt nigdy mocny nie byłem ale bez zobowiązań typu dzieci, kredyty to pewnie jednak dałbym rade w kilka miesięcy 2000 odłożyć. Tym bardziej mając jasno określony cel.
Możesz mieć kłopot ze spłatą kredytu i opłatami za mieszkanie skoro w tej chwili nie możesz odłożyć pieniędzy.

Pytałeś w banku o możliwość zwiększenia limitu na karcie kredytowej? Moze w innym dadzą kartę z transferem i zerowym oprocentowaniem na kilka miesięcy?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

AudiA5

Post #2 Ocena: 0

2014-02-17 14:23:47 (11 lat temu)

AudiA5

Mężczyzna

Z nami od: 25-01-2014

Tylko w twoim przypadku raczej szukał bym mieszkania od prywatnego landlorda bo jak masz złą historie to może się okazać ze zapłacisz te 100-200F za sprawdzenie i kasa przepadnie a mieszkania i tak nie dostaniesz !
By ujrzeć świat, czające się ryzyko By wyjrzeć zza ścian , zbliżyć się By się odnaleźć i poczuć To jest cel ŻYCIA

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2014-02-17 15:37:36 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #4 Ocena: 0

2014-02-17 15:53:20 (11 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

To jak chwilowo nie musicie sie nigdzie przeprowadzac, to przeczekajcie te kilka miesiecy... Ja rozumiem,ze lepiej mieszkac samemu z dziewczyna w swoim mieszkanku,ale czy warto sie po to zadluzac? Czy warto brac na to pozyczke tak jak wczesniej napisales na 5 lat?
Przeciez jak oboje pracujecie, do tego mieszkacie w pokoju, to spokojnie mozecie jedna z Waszych wyplat miesiecznie odlozyc, ja wiem , ze czesto jest wiele nieprzewidzianych wydatkow, ale wolalbym odlozyc cos kaski w pare miesiecy niz sie zadluzac. Ja mieszkam w domu w 6 osob, jes to duzy dom, ale wiadomo kuchnia wspolna, lazienka wspolna, chociaz sa 2 osobne. Ale postawilem sobie na cel ze nie bede wpychal komus kasy do konca zycia za wynajem domu tylko lepiej odlozyc cos kasy na wklad wlasny i kupic swoj dom. Fakt w Londynie nie sa to tanie rzeczy,ale trzeba byc cierpliwym. Pozniej dom po splacie mozesz sprzedac i miec swoja calkiem duza kase, niz przed kilkanascie lat splacac kredyt swojemu landordow...

Do góry stronyOffline

Lucy_J

Post #5 Ocena: 0

2014-02-17 16:05:13 (11 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Z nami od: 16-11-2012

Autorze - wiadomo ze nikt nie chce pogarszac standardu zycia, ale z pustego to i Salomon nie naleje.

Ty masz o tyle konformtowa sytuacje ze nie wyganiaja Cie z obecnego domu i nie zarabiasz najgorzej.

Nie chce mi sie wierzyc ze przy obrobinie determinacji nie bedziedzie w stanie odlozyc tych L2000.

Ja mialam u siebie rodzine w goscinie i oni potrafili uskladac sobie na depozyt, oplaty w ciagu 2 miesiecy. Reszty dorobia sie pozniej.

Najwazniejsze ze bedziecie razem i 'na swoim', i uwierz mi to cieszy bardziej niz najlepsza lodowka :) Swodoba to cudowna rzecz :)

[ Ostatnio edytowany przez: Lucy_J 17-02-2014 16:05 ]

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2014-02-17 16:20:27 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Lianis

Post #7 Ocena: 0

2014-02-19 12:22:13 (11 lat temu)

Lianis

Kobieta

Z nami od: 13-02-2014

Taki kredyt to jak sznur na szyje, jestes to dwa lata a chcesz zadluzyc sie na kolejne piec... Zacznijcie odkladac, ustaw sobie direct debit co tydzien czy miesiac zalezy jak dostajesz wyplate ze robi sie sam przelew na okreslona kwote na twoje konto oszczednosciowe,ma czego nie masz na biezacym to nie zniknie. Wyposazenie domu mozna na poczatek dostac za darmo lub za grosze na freecycle, a w miare dorabiania sie wymieniac

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,