Anna M
|
|
---|---|
ankaszklanka | Post #1 Ocena: 0 2006-06-24 18:21 (19 lat temu) |
Z nami od: 23-06-2006 |
Wszystkim ogólnie wiadomo że nie wolno pić alkoholu w autokarach. Sporo nerwów kosztowała mnie podróż z upitym do nieprzytomności pasażerem którego pilotka nie mogła sama wyrzucić z autokaru, zanim przekroczyliśmy granicę. Szanowny pan wyzwał ją jak i kierowców, usiadł na jej miejscu i powiedział że nigdzie się nie ruszy. Autokar stał jakieś 2 godziny na granicy, w końcu przyszła policja i WYNIOSŁA pijaka, mogliśmy jechać dalej. Jak widać przepisy przewozowe to jedno a to co ludzie robią to drugie.Na moje nieszczęście z tym samym człowiekiem wracałam spowrotem do Londynu. Co za ironia!!!!!! Czy ktoś miał podobny przypadek i chciałby go opowiedzieć?
Anna M
|
tordis | Post #2 Ocena: 0 2006-06-24 21:20 (19 lat temu) |
Z nami od: 12-08-2005 Skąd: Londyn |
Moj facet mial podobna sytuacje, kiedy jechal w zeszlym roku na swieta do domu. Dzieki trzem pijanym facetom autokar byl opozniony o poltorej godziny, a w efekcie wiec sporo osob nie zdazylo na wigilie do domu. Rada? Latac samolotami. Koszty prawie takie same, a komfort wiekszy, szybciej i nie ma problemu z pijaczkami.
Nie mozna zjadac wlasnego ogona, nawet gdyby byl najbardziej apetycznym ogonem swiata.
|
Agiii | Post #3 Ocena: 0 2006-06-25 21:44 (19 lat temu) |
Z nami od: 05-03-2006 |
Jechalam z chlopakiem na swieta..do Polski..autokarem orbis z Bradford...tez bylo 4 pijanych mezczyzn w wieku 45-50 lat na dodatek smierdzieli...okropienstwo...siedzieli obok nas....w Poznaniu czekalismy 3 godziny na autokar(przesiadka)...chociaz mialo byc bezposrednie polaczenie.Okropienstwo jednym slowem....Posiadam znajomych ktorych wspollokatorzy sie nie myja i nie sprzataja po sobie.
[ Wiadomość edytowana przez : Agiii on 25-06-2006 21:44 ] |
marcinb | Post #4 Ocena: 0 2006-07-01 17:52 (19 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
omijac, omijac, omijac - szerokim lukiem a jak lokalni zauwaza to przeprosic i powiedziec ze wstyd i rzadko sie to zdaza, zona/maz zostawil(a), stres, problemy, cokolwiek...
dziala i tak pija o polowe wiecej - polska 8l/rok/osobe uk 12l/rok/osobe pewnie dlatego rozumieja ![]() Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
|