MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

UWAGA,poważna propozycja WYJAZDU!!!

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

patrycyusz

Post #1 Ocena: 0

2006-06-21 12:42 (19 lat temu)

patrycyusz

Z nami od: 19-06-2006

słuchajcie,jadę do anglii na początku lipca(myslę że tak między 1-5)-chociąz to jest taki ogólny termin.
Szukam osób do wspulnego wyjazdu do pracy,do Anglii lub irlandii.
Jestem z Torunia i jeśli chodzi o transport,to autokarem z ORBISU wychodzi 300zł(jesli w obie strony to 400zł),ale są teraz też tańsze linie autokarowe(nawet poniżej 300zł).
Jeśli chodzi o prace to zebrałem kilka podstawowych informacji,by po przyjeździe zacząć działać i co najważniejsze nie tracić przywiezionej gotówki(a zacząć zarabiać).
Również może być taka możliwość że jakiś znajomy nagle może do mnie zadzwonić i dać znać że jest konkretna praca(irlandia lub południowa anglia)
Proszę o kontakt te osoby które sa "rozgarnięte",samowystarczalne,nastawione w konkretnym celu(praca),znające język ANGIELSKI w takim stopniu by naważniejsze sprawy związane z pracą i życiem tam nie sprawiały większego kłopotu(komunikatywnym),
Myślę o wyjeździe z jedną lub dwiema osobami(ze mną razem 2lub 3 osoby),pomoże to na zmniejszenie kosztów mieszkania,większe prawdopodopieństwo załatwienia czego kolwiek.
Licze na konkretne zdecydowane) propozycje pod tym nr tel. 501 278 329.(gg 1193999)

patrycyusz

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

UKDarek

Post #2 Ocena: 0

2006-06-22 23:20 (19 lat temu)

UKDarek

Mężczyzna

Z nami od: 18-06-2006

Buuuaaaahahahahaha, ale się uśmiałem z Ciebie kolego. Co to znaczy "zebrałem parę podstawowych informacji" lub "może ktoś do mnie zadzwonić w każdej chwili i dać pracę"...???
Stary, zastanów się dobrze co piszesz i mówisz bo wstyd mi za ziomala ;)
Nie jedziesz na truskawki do cioci Marysi przecież ale do innego państwa, z innym prawem, zasadami, językiem etc.
Rany, chyba że masz 15 lat i nawiewasz z chaty...? To nie rób tego!
:-]

[ Wiadomość edytowana przez : UKDarek on 22-06-2006 23:23 ]
It is never too late to be, what you might have been

Do góry stronyOffline

E-mailNumer Skype

patrycyusz

Post #3 Ocena: 0

2006-06-23 09:51 (19 lat temu)

patrycyusz

Z nami od: 19-06-2006

pojedz to sie dowiesz,kolego.Ale miło mi że przyczyniłem sie do "uśmiechu" na twej twarzy.
Szkoda tylko że ze mną nie jedziesz,potrzebował bym eksperta!!

Więc tak jak napisałem,wszystko (absolutnie) jest aktualne.
A szczegóły do obgadania przed wyjazdem.
Chyba zapomniałem dodać ,że proszę tylko konkretne propozycje..
patrycyusz

Do góry stronyOffline

UKDarek

Post #4 Ocena: 0

2006-06-23 14:35 (19 lat temu)

UKDarek

Mężczyzna

Z nami od: 18-06-2006

Ależ właśnie kolego ja jestem w UK i chcę Ci poprostu zaoszczędzić problemów. Trochę zakpiłem ale życzę powodzenia. Nie bądź tylko naiwny i nie licz na telefon od przyjaciela lub wyjazd z kims poznanym ad hoc.

PS. W innym miejscu forum piszesz " prawdopodobnie będę miał lokum, prawdopodobnie pomoże mi znajoma"... Prawdopodobnie wrócisz z płaczem po tygodniu albo będziesz gdzieś koczował. Człowieku, bądź poważny. Sorki, może jestem trochę ostry ale widziałem tu paru takich zawiedzionych... Ziomal trzymaj sie i słuchaj dobrych rad, nic w ciemno.

[ Wiadomość edytowana przez : UKDarek on 24-06-2006 00:09 ]
It is never too late to be, what you might have been

Do góry stronyOffline

E-mailNumer Skype

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,