MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szukam firmy zw.podatków

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Bielak85

Post #1 Ocena: 0

2006-06-14 07:25 (19 lat temu)

Bielak85

Z nami od: 14-06-2006

Witam, zna ktoś fimre która rozliczy mnie z podatków, najlepiej gdyby to byla polska firma ale nie koniecznie, z góry dziekuje i pozdrawiam
Potrzebujesz gier filmow programow na iphone lub ipod ? Zglos sie do mnie droga mejlowa lub zajrzyj na moj profil podalem tam linka :) Wszystko za darmo

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

bombadilka

Post #2 Ocena: 0

2006-06-15 01:13 (19 lat temu)

bombadilka

Z nami od: 07-05-2006

Kiedys staralam sie o zwrot podatku i skorzystalam z uslugi polskiej ksiegowej (poplecona POSTKU) . Szczerze mowiac Pani chciala mnie oszukac. Historia skonczyla sie tak ze sama poszlam do urzedu dostalam kwity i urzednik pomogl mi je wypelnic. Teraz juz drugi rok poniewz pracowalam w dwoch miejscach wciagu roku podatkowego sama sie rozliczam. Nie wiem czy masz na mysli rozliczenie sie z pracy najemnej czy z wlasnej dzialalnosci, ale w przypadku tej pierwszej jest to b. proste i nie bedziesz musiala nikomu za to placic

Do góry stronyOffline

Bielak85

Post #3 Ocena: 0

2006-06-15 07:32 (19 lat temu)

Bielak85

Tak ja pracuje najemnie, czyli przydalaby mi się Twoja pomoc, a mianowicie gdzie się znajduje taki urząd i co trzeba wziąść oprócz P60... Bardzo z góry Ci dziękuje za pomoc, pozdrawiam :-)
Potrzebujesz gier filmow programow na iphone lub ipod ? Zglos sie do mnie droga mejlowa lub zajrzyj na moj profil podalem tam linka :) Wszystko za darmo

Do góry stronyOffline

Strona WWW

bombadilka

Post #4 Ocena: 0

2006-06-15 11:01 (19 lat temu)

bombadilka

Z nami od: 07-05-2006

Mieszkam w Londynie i poszlam do urzedu na Olimpii Kensington pomimo ze tam nie mieszkam. Wzielam ze soba P60 i paszport chyba (to bylo dawno) Powiedz im ze chcesz sie dowiedziec o TAX RETURN. Powinni dac Ci formularze do wypelnienia. Uwierz bardzo proste. Wszystkie dane masz na P60. Nie pamietam co jeszcze czy musisz dolaczyc jakies payslip'y. Powiedza Ci . Na koniec musisz wyslac wszystkie dokumenty pod adres Twojego urzedu ktory tez Ci dadza.

Uwierz mi korzystanie z uslug posrednikow jest marnotrawieniem pieniedzy. Jesli masz problem z jezykiem to wez kogos ze soba kto lepiej mowi i razem dacie rade.

I pamietaj tutejsi urzednicy sa inni niz w Polsce. Inni bo przychylni i nie zobaczysz na drzwiach kartki "w wypelnianiu PIT'ow nie pomagamy"

Powodzenia :-D

Do góry stronyOffline

Bielak85

Post #5 Ocena: 0

2006-06-15 18:22 (19 lat temu)

Bielak85

Dziekuje Ci bardzo serdecznie i pozdrawiam, oraz zycze Ci milego nadchodzącego weekendu...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

grimal

Post #6 Ocena: 0

2006-06-20 19:03 (19 lat temu)

grimal

Z nami od: 25-05-2006

mozesz isc do Citizens Advice Bureau - adres znajdziesz w ks. telef. na zoltych stronach wszelkie uslugi swiadcza bezplatnie, papiery wypelnia za ciebie pomoga rowniez w kazdej innej sprawie

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,