Potrzebujesz gier filmow programow na iphone lub ipod ? Zglos sie do mnie droga mejlowa lub zajrzyj na moj profil podalem tam linka
Wszystko za darmo

|
|
---|---|
Bielak85 | Post #1 Ocena: 0 2006-06-14 07:25 (19 lat temu) |
Z nami od: 14-06-2006 |
Witam, zna ktoś fimre która rozliczy mnie z podatków, najlepiej gdyby to byla polska firma ale nie koniecznie, z góry dziekuje i pozdrawiam
Potrzebujesz gier filmow programow na iphone lub ipod ? Zglos sie do mnie droga mejlowa lub zajrzyj na moj profil podalem tam linka
![]() |
bombadilka | Post #2 Ocena: 0 2006-06-15 01:13 (19 lat temu) |
Z nami od: 07-05-2006 |
Kiedys staralam sie o zwrot podatku i skorzystalam z uslugi polskiej ksiegowej (poplecona POSTKU) . Szczerze mowiac Pani chciala mnie oszukac. Historia skonczyla sie tak ze sama poszlam do urzedu dostalam kwity i urzednik pomogl mi je wypelnic. Teraz juz drugi rok poniewz pracowalam w dwoch miejscach wciagu roku podatkowego sama sie rozliczam. Nie wiem czy masz na mysli rozliczenie sie z pracy najemnej czy z wlasnej dzialalnosci, ale w przypadku tej pierwszej jest to b. proste i nie bedziesz musiala nikomu za to placic
|
Bielak85 | Post #3 Ocena: 0 2006-06-15 07:32 (19 lat temu) |
Tak ja pracuje najemnie, czyli przydalaby mi się Twoja pomoc, a mianowicie gdzie się znajduje taki urząd i co trzeba wziąść oprócz P60... Bardzo z góry Ci dziękuje za pomoc, pozdrawiam
![]() Potrzebujesz gier filmow programow na iphone lub ipod ? Zglos sie do mnie droga mejlowa lub zajrzyj na moj profil podalem tam linka
![]() |
bombadilka | Post #4 Ocena: 0 2006-06-15 11:01 (19 lat temu) |
Z nami od: 07-05-2006 |
Mieszkam w Londynie i poszlam do urzedu na Olimpii Kensington pomimo ze tam nie mieszkam. Wzielam ze soba P60 i paszport chyba (to bylo dawno) Powiedz im ze chcesz sie dowiedziec o TAX RETURN. Powinni dac Ci formularze do wypelnienia. Uwierz bardzo proste. Wszystkie dane masz na P60. Nie pamietam co jeszcze czy musisz dolaczyc jakies payslip'y. Powiedza Ci . Na koniec musisz wyslac wszystkie dokumenty pod adres Twojego urzedu ktory tez Ci dadza.
Uwierz mi korzystanie z uslug posrednikow jest marnotrawieniem pieniedzy. Jesli masz problem z jezykiem to wez kogos ze soba kto lepiej mowi i razem dacie rade. I pamietaj tutejsi urzednicy sa inni niz w Polsce. Inni bo przychylni i nie zobaczysz na drzwiach kartki "w wypelnianiu PIT'ow nie pomagamy" Powodzenia ![]() |
Bielak85 | Post #5 Ocena: 0 2006-06-15 18:22 (19 lat temu) |
Dziekuje Ci bardzo serdecznie i pozdrawiam, oraz zycze Ci milego nadchodzącego weekendu...
![]() |
|
|
grimal | Post #6 Ocena: 0 2006-06-20 19:03 (19 lat temu) |
Z nami od: 25-05-2006 |
mozesz isc do Citizens Advice Bureau - adres znajdziesz w ks. telef. na zoltych stronach wszelkie uslugi swiadcza bezplatnie, papiery wypelnia za ciebie pomoga rowniez w kazdej innej sprawie
|
|