MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mam córkę w II gimnazjum, która ma 17 lat...Chcę wyjechać do UK.

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-05-03 07:27:34 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

monic167

Post #2 Ocena: 0

2012-05-07 20:43:39 (13 lat temu)

monic167

Kobieta

Z nami od: 01-05-2012

czesc,widzę ze watek troche obumarł,a moge conieco powiedziec na ten temat,bo sama bedac w wieku Twojej córki wyjechalam do UK,probujac swoich sil w szkole.Zatem,przez miesiac chodzilam do Collegu w okolicy Cottesmore,i nie mialam zadnych komplikacji w zwiazku z nauka.Dostalam potrzebne materialy etc.niesttety w zwiazku z tym iz mama miala problemy z praca,a ja zdecydowalam sie wrocic i skonczyc szkole w Polsce,tak zakonczyla sie moja edykacja.W gruncie rzeczy mysle ze maja nieco nizszy poziom niz oferuje nasz program-a przynajmniej moje dawne gimnazjum.Szkoda bylo mi stracic rok i przeniesc sie na nizszy poziom,stad tez powrot.gdybys miala jakies pytania,pisz:-) pozdrawiam.Monika

Do góry stronyOffline

autor65

Post #3 Ocena: 0

2012-05-07 22:20:21 (13 lat temu)

autor65

Mężczyzna

Z nami od: 02-08-2010

zajeb.wysoki poziom, taaa racja...tylko komu i do czego potrzebny...znajomosc geografii na poziomie rocznikow statystycznych, historii Europy ze wszystkimi dynastiami, chemii molekularnej, matematyki na poziomie rachunku rozniczkowego, fizyki jadrowej i chuj wie czego, zeby po kilku tygodniowym kursie w UK na kierowce zarabiac tyle co moj byly dyrektor ( z ukladow)
ha, ha, ha
niech zyje wysoki poziom edukacji w Polsce:-]
człowiek się zmienia za ...granicą

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Sawanna

Post #4 Ocena: 0

2012-05-07 22:47:12 (13 lat temu)

Sawanna

Kobieta

Z nami od: 24-05-2011

Cytat:

2012-05-07 22:20:21, autor65 napisał(a):
zajeb.wysoki poziom, taaa racja...tylko komu i do czego potrzebny...znajomosc geografii na poziomie rocznikow statystycznych, historii Europy ze wszystkimi dynastiami, chemii molekularnej, matematyki na poziomie rachunku rozniczkowego, fizyki jadrowej i chuj wie czego, zeby po kilku tygodniowym kursie w UK na kierowce zarabiac tyle co moj byly dyrektor ( z ukladow)
ha, ha, ha
niech zyje wysoki poziom edukacji w Polsce:-]

...no ale chyba nie masz o to pretensji do uczniów?
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanic'a profesjonaliści...*THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

Strona WWW

autor65

Post #5 Ocena: 0

2012-05-07 22:54:16 (13 lat temu)

autor65

Mężczyzna

Z nami od: 02-08-2010

JA?:-o
A skad?
Mam pretensje do Wszystkich, ze nie wygralem wczoraj w lotka i musze dalej zap. za pensje bylego dyrektora (debila) z wiedza przekraczajaca wszelkie mozliwe "limes inferior"
Za Nasza I Wasza Mlodziez!
Hurrra
człowiek się zmienia za ...granicą

Do góry stronyOffline

Strona WWW

kolezanka_szkla

Post #6 Ocena: 0

2012-05-09 14:48:21 (13 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Autor Twoj byly dyrektor (z ukladow) wcale nie musial skonczyc szkoly o nawet srednim poziomie. Uklad wystarczyl. Moj dyrektor chyba nawet studiow nie mial. Potem sie zmienilo. Przyszedl taki po studiach. Po kilku miesiecach znowu przyszedl taki, ktory mial jakies takie smieszne wyksztalcenie... itd, itd... U Ciebie przeciez bylo tak samo.
Slowem - nasi dyrektorzy nie mieli pojecia o wysokosci edukacji w Polsce.
heheheheheheheh

Ja caly czas mam nadzieje, ze przyjda takie czasy w Polsce, ze dyplom uczelni w Koziej Wolce bedzie inaczej odbierany niz dyplom renomowanej uczelni.

W Anglii wszyscy marudza na niski poziom. Ja narzekac nie moge. Szkola mojej corki jest normalna. Ani wysoki, ani za niski ten poziom. Jednak moja J lata na przerozne zajecia dodatkowe, ma indywidualne lekcje z niektorych przedmiotow. Zyczylabym sobie takiego podejscie panstwowej szkoly w Polsce.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,