MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Cild tax credit

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-05-10 15:42 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Zlozylismy z mezem o child tax credit 3 i pol miesiaca temu teraz przyslali nam list z umowionym spotkaniem w sprawie NIN -u dla mnie poniewaz jest on potrzebny(maz ma nin)Czy to ze otrzymalismy taki list (zamiast odmowy)oznacza ze przyznaja nam child tax credit.Po jakim czasie od otrzymania mojego nin=u dostaniemy pieniadze.Prosze o odpowiedz osoby ,ktore wiedza cos na ten temat ,natomiast INNYCH uwagi mnie nie interesuja.Z gory dziekuje. Klaudia

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-05-10 17:31 (19 lat temu)

Anonim

witaj. jesli dasz rade w tym samym dniu co otrzymasz list z nin (do 4 tyg po interview) zadzwon do tax credits line i podaj im swoj nin.
od tego momentu sprawdzaj stan konta bo najpierw splyna Ci pieniadze a dopiero pozniej dostaniesz od nich list gdzie bedzie wszystko wyliczone.ja po podaniu nin czekalam niecaly tydzien

pozdrawiam ;-)

(Acha jesli mieliby nie przyznac wam taxow to byscie dostali odpowiedz odmowna a nie zaproszenie na interwiev.)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2006-05-11 15:07 (19 lat temu)

Anonim

dziekuje ci serdecznie za odp nieukrywam,ze mnie satysfakcjonuje.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2006-05-11 17:03 (19 lat temu)

Anonim

ja czekam jusz 2 mie i nic jak mąz dzwonil to powiedzieli ze wszystko jest ok ale czekajom na nin bo ja niemam no i niewiem bo nic teraz nie przychodzi co jest grane ja niepracuje bo mam 2 dzieci małe ale mam nadzieje ze jak by nic sie nienalerzało to by cos jusz cos przyszlo jak ktos wie jaki czas sie czeka to prosze odp

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2006-05-11 20:19 (19 lat temu)

Anonim

ok 3 miesiecy ale ja czekalam na wezwanie w sprawie ninu 3 i pol miesiaca i tak chyba zwykle jest.Do nas tez sie nie odzywali w ciagu tych miesiecy

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6 Ocena: 0

2006-05-11 22:19 (19 lat temu)

Anonim

dzienki a niewiesz ile morzna dostac na 2 dzieci . A zalatwiałas morze benefit jaki czas sie czeka

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #7 Ocena: 0

2006-05-12 18:36 (19 lat temu)

Anonim

masz moze gg moje to 7274900 za dwojke dzieci bedzie ponad 100 moze 115 no i plus working tax to chyba z 150 razem
ale zalezy ile zarabia twoj maz maja oni swoje wyliczanie no i co lepsze licza od momentu skladania papierow przynajmniej u mnie tak bylo tez czekali na nino ale zaliczyli od dnie zlozeniu wniosku i na konto wpadlo po 3 miechach z 2500 powodzonka jak chcesz to sie odezwij chyba tez zalezy kto byl applicantem a kto join ale podejrzewam ze maz z nino byl glownym a ty dolaczylas tak chyba lepiej by bylo to chyba na tyle na pewno macie przyznane to bez dwoch zdan nie zapomnij powiadamiac ich o wszystkich zmainach bo bedzie trzeba placic im zpowrotem:/ pozdro

Do góry stronyOffline

Krystek

Post #8 Ocena: 0

2006-05-16 18:45 (19 lat temu)

Krystek

Mężczyzna

Z nami od: 10-11-2005

witam! ja mam pytanko małe:
czy jeśli ja mam NIN, a moja żona nie ma to przyznają mi child tax credit. child benefit wysłałem na siebie... pracuję 7 miesięcy, a dziecko urodziło się w UK...

Do góry stronyOffline

Mossetka

Post #9 Ocena: 0

2006-05-16 23:20 (19 lat temu)

Mossetka

Z nami od: 28-03-2006

Lepiej byloby przepisac jak najszybciej Child Benefit na zone by mogla dostac NIN byscie mogli dostac Child Tax Credit, bez NIN-u zony nie przyznaja niestety.
Pzdr,

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,