Wracając do sprawy, nie chce zeby ktoś z was pomagał mi w przemycaniu gotowki, nie znam was przeciez i nie dalbym wam nawet funta

Str 2 z 2 |
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2006-05-07 10:45 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
No własnie dlatego pytam jak to przewieść?? Nie jest prawdą ze nie można odebrać wygranej!! Każdy moze grać, natomiast problem jest typu wwiezienia gotówki do Polski. Jak ktos wspomniał można przewieść 10 tyś. Ktoś mi doradził żeby normalnie w Banku gdzie mam konto przelac to. Tym którzy traktuja tutaj każego kto prosi o pomoc intektualną za oszusta życze tez wygrania i podobnego problemu,. Kazdy znas przyjechał tutaj w celu zarobienia pieniędzy. Mi się akurat poszczęściło. Zagrałem na chybił trafił wiec zadnego systemu nie miałem.
Wracając do sprawy, nie chce zeby ktoś z was pomagał mi w przemycaniu gotowki, nie znam was przeciez i nie dalbym wam nawet funta ![]() |
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-05-07 15:25 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
przeciez jak odbierasz forse to niedaja tobie gotowki tylko pytaja na jakie konto przelac wiec podaj konto w uk a w pl zawsze mozesz z tego konta forse pobrac sa tez konta w uk internetowe i w kazdym kraju mozesz sobie z niego pobrac sumke ktora chcesz pogadaj w banku gratuluje wygranej tylko niechwal sie za bardzo swoim znajomym bo mozesz sie zdziwic
|
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2006-05-08 11:37 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Ale czy bank w Polsce nie powiadamia czasami naszego kochanego urzedu Skarbowego jakis wiekszych kwotach ?? No bo cieżko sobie zapłacić za auto wyciagajac codziennie z konta po np 500 f.
|