MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Cezary bedka

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-05-02 18:08 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

hey dla mnie to jakas sciema byłem na tym spotkniu i to nie bylo profesjonalne spotkanie tylko gadnie i podpisywanie jakis umow żadnych testów sprawdzajacych znajomos jezyka angieslkiego idwidualnych rozmow?? a i jeszcze te koszty podliczając wszytko to okolo 2500zł za taką sume wycieczke do Anglii mozna sobie zrobic samemu i jeszcze na fajki i piwo zostanie a pozatym branie pienidzy za posrednictwo pracy jest nie legalne i nie wiem kto dał tej istytucji certefikaty moim skromnym zdaniem to jedno wielkie oszustwo pozdrawiam życze powodzenia :)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ope

Post #2 Ocena: 0

2006-05-02 19:08 (19 lat temu)

ope

Z nami od: 24-03-2006

hey sciema jak sie patrzy, wogole ten gosc to podszywa sie pod czlowieka tak naprawde po spotkaniu z nim mam pewnosc ze chodzi o nasze katolickie czyste dusze a ja se sam zrobie wycieczke za te 2 i pol kola

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2006-05-03 10:21 (19 lat temu)

Anonim

Mam pytanie. Jakie trzeba spelnić warunki żeby starac się o mieszkanie socjalne. Dodam tylko, że nie płace cansilu.

Do góry stronyOffline

raketa

Post #4 Ocena: 0

2006-05-07 00:18 (19 lat temu)

raketa

Z nami od: 06-05-2006

siema tez bylam na spotkaniu 23go kwietnia w piotrkowie normalnie dla mnie to jedna wielka sciema obiecuja rzeczy niemozliwych, chca za kazda pierdolke kase, a w rzeczywistosci jest tak ze ludzie jade po miesiacu traca prace, zostaja na lodzie i tyle ztego calego cyrku jest, dziwie sie ze ta firma ma jescze pozwolenie na posrednictwo i ze niezainteresowal sie ich przekretami zaden urzad, tv itp wogole na tym calym spotkaniu to sie mozna poczuc jak w jakiejs sekcie heeh, wszystko pieknie obiecuja zlote gory, jednak rzeczywistosc jest inna.... :-P pozdrawiam
raketa

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2006-05-08 19:54 (19 lat temu)

Anonim

A mi sie wydaje ze Raketa to ktos z konkurencji (sprawdzilem jego wyslane wiadomosci i 4 odpowiedzi na tym forum, 4 podobne, i 4 negatywnie opisujące Cerazrego Bedke)

ale zeby znizac sie do takiego poziomu, to nienormalne....
Raketa graj uczciwie a nie walisz scieme.

ps. Bylem wczoraj na spotkaniu i mi sie podobalo.

Do góry stronyOffline

raketa

Post #6 Ocena: 0

2006-05-09 11:10 (19 lat temu)

raketa

TO TY CHUBA JESTES OD NICH ZE POPIERASZ TYCH OSZUSTOW!!! DOBRA NIECZYTAJ MOICH KOMENTARZY I ZAPOMNIJ O NICH ALE PO MIESIACU DAJ ZNAC CZY DALEJ AMSZ PRACE, KTORA CI ZALATWIALI, I JAK WYSZLES ZMIESZKANIEM BO DUZO LUDZI PISALO ZE ZA MIESZKANIE PLACILI DUZO WIECEJ NIZ BYLO MOWIONE I ZE PO 3-6 TYG TRACLI BEZ PODANIA PRZYCZYNY PRACE, NO MI SIE SPOTKANIE TEZ PODOBALO BO KOMU BY SIE NIEPODOBALY TAKIE PIEKNE BAJKI, JAKIE OPOWIADA PAN CEZARY BY ZACHECIC DO WYJAZDU JAK NAJWIECEJ OSOB??? SZKODA SLOW JEDNYM SLOWEM POWODZENIA I DAJ ZNAC CZY SIE NIESPRAWDZILO CO PISALAM POZDRAWIAM I SZEROKIEGO LOTU ZYCZE:) Z POWAZANIEM RAKETA "Z KONKURENCJI"
raketa

Do góry stronyOffline

raketa

Post #7 Ocena: 0

2006-05-09 11:16 (19 lat temu)

raketa

PRZECZYTAJ JESCZE UMOWE I POROWNAJ Z TYM CO PISZA NA STRONIE :-W
raketa

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #8 Ocena: 0

2006-05-10 18:56 (19 lat temu)

Anonim

hm... co do umowy to przeczytałem ją wiele razy. A zapytam jeszcze, skąd tyle zawiści, czy została Pani oszukana przez OPE?

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,