Str 2 z 2 |
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2006-05-02 16:58 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
cos mi sie wydaje ze jednak ich obchodzi wyobraz sobie z e twoje dziecko pyta sie nieznajomego na lotnisku "czy moze pan byc moim opiekunem" on odpowiada czemu nie
![]() |
siwabalon | Post #2 Ocena: 0 2006-05-03 09:58 (19 lat temu) |
Z nami od: 14-11-2005 |
witam was ,a wiec zeby tanio zadzwonic pod ten numer to troche wyobrazni- to numer stacjonarny wiec? wystarczy wykrecic taki sam numer jak dzwonicie do polski przez tanie gadanie i sprawa kosztu rozmowy konczy sie na max. 2p/pm.
co do dzieci ktore nie ukonczyly 16 roku zycia musi byc zgoda rodzica lub obojga rodzicow na papierku i potwierdzona poprzez podpis,aha ,dziecko z opiekunem ,ktory nie jest pelnoprawnym opiekunem,musi byc odprowadzone do odprawy przez rodzica i z tego co wiem sama ,to rodzic musi czekac na lotnisku az samolot wystartuje i upewni sie ze wszystko jest ok,wiem bo musialam tak zrobic,pozdrawiam siwabalon
|
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2006-05-05 14:39 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Co do zmiany regulaminu 16 marca, jesli zarezerwowales bilet przed ta data, obowiazuja Cie stare zasady. Lecialam w zeszlym tygodniu i na szczescie nie musialam doplacac. Wszystko do wyczytania na ich stronie. Pozdrawiam
![]() |
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2006-05-05 23:44 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Cytat: 05-05-2006, Anonim wrote: Co do zmiany regulaminu 16 marca, jesli zarezerwowales bilet przed ta data, obowiazuja Cie stare zasady. Lecialam w zeszlym tygodniu i na szczescie nie musialam doplacac. Wszystko do wyczytania na ich stronie. Pozdrawiam ![]() Wielkie dzieki jakos nie moglem tego znalezc na tej ich stronce ![]() |
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2006-05-08 19:43 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Cytat: 05-05-2006, Anonim wrote: Cytat: 05-05-2006, Anonim wrote: Co do zmiany regulaminu 16 marca, jesli zarezerwowales bilet przed ta data, obowiazuja Cie stare zasady. Lecialam w zeszlym tygodniu i na szczescie nie musialam doplacac. Wszystko do wyczytania na ich stronie. Pozdrawiam ![]() Wielkie dzieki jakos nie moglem tego znalezc na tej ich stronce ![]() ![]() ![]() |
|
|
Anonim | Post #6 Ocena: 0 2006-05-12 21:45 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Mój 8 letni syn wracał z Anglii do Polski z moją koleżanką posiadał własny paszport i nie miał problemów na lotnisku o nic ani jego ani jej nie pytali. To dziwne ale tak było. Pozdrawiam.
|