MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Praca w Anglii

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-04-18 09:20 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Hej!zamierzam z rodziną wynieść się z Polski.Myślimy o Scunthorpe,ponoć pracę tam można dostać w jakiejś fabryce.Chciałabym jak najwiecej dowiedzieć się o tej miejscowości-jakie sa możliwości pracy dla kobiet,jakie dla mężczyzn,za ile można wynająć mieszkanie,jak droga jest żywność itp.Oboje mamy 31 i 33 lata.No i jeszcze mamy 7-miesieczną córeczkę,zdaję sobie sprawę z trudnosci jakie możemy napotkać,dlatego proszę o jakieś rzetelne informacje.Z góry dziekuję

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-04-25 15:09 (19 lat temu)

Anonim

ja byłam w scunthorpe 4 miesiące, jest tam sporo fabryk ja pracowałam w 2 sisters chiken factory to jest fabryka kurczaków.jest tam kilka agencji pracy gdzie mozna złożyć aplikację.mieszkania wachają się w granicach od 80 funtów w górę, jedzenie nie jest bardzo drogie napewno dużo tańsze niz w londynie.jesli jeszcze bede mogła w czyms pomóc to podaje moj nr. gg 6975680

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2006-04-29 11:58 (19 lat temu)

Anonim

Warto zobatrzyc kliknij tu Ale fajne :-o

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2006-05-03 21:31 (19 lat temu)

Anonim

witam. poszukuje pracy w ochronie.. posiadam licencje 1 st, pozwolenie na bron i mam 4 letnie doswiadczenie. moze ktos wie gdzie i jak takowej pracy szukac.
pozdrawiam rafal z londynu

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,