MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wakacje w Londynie - Rady :)

Brak odpowiedzi

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-04-16 08:50 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Witam wszystkich forumowiczów chciałbym się was zapytać o pare spraw związanych oczywiście z londynem i prosiłbym was o odpowiedz , przeglądałem i dużo czytalem forum i powiększyłem swoją wiedze na temat Londynu jednak jeszcze mi czegoś brakuje a więc na początku na 99 % wylatuje 10 czerwca liniami Ryan Air z Poznania do Londyn Stansed a wracam 10 lipa czyli będę tam około 1 miesiąca a więc do rzeczy.

[color=red]1 pyt [/color]

Z Londyn stansed gdzieś do centrum bilet kosztuje około 10 funtów w jedną strone ?

[color=green]2 pyt [/color]

Koszty życia tam gdzieś zaużzymy tygodniowe? tak miej więcej chodzi mi tutaj jakieś normalne wyżywienie bo na początku troche przywioze z Polski a i zakwaterowanie mam będe mieszkał u kolegi siostry razem z nim oraz obcokrajowacami z Azji także jakieś dania będą też ale nie chciałbym być pasożytem , może jest coś co warto spróbowac w Angli ?

[color=blue]3 pyt [/color]

Co koniecznie trzeba zobaczyć i ile kosztuje tam wstęp
może jakieś stadiony piłkarskie ile bym potrzebował żeby zobaczyć te wazniejsze miejsca muza ale inne warte oka obiekty ,zabytki?

[color=darkblue]4 pyt[/color] Czytałem coś o biletach komunikacyjnych że tygodniowy kosztuje około wzwyż 10 funciaków ? na jakie on jest strefy ? a możę lepjej metro? i ile kosztuje? interesowały by mniie raczej bilety tygodniowe niż jednodniowe

[color=indigo]5 pyt[/color] Znajomy mi mówil że w Angli można dosyć przystępnie kupić np koszulki piłkarskie buty nike ,umbro do chodzenia jak i do gry w piłkę i muszę że przyznać że jak podglądam ebay.co.uk to faktycznie można już buty kupić za 20 funtów albo nawet i mniej czy tak jest też w Londynie ? Gdzie znajdują się sklepy warte funciaków tj Nike ,Umbro ? kiedy są jakieś wyprzedaże ,promocje?

[color=orange]6[/color] pyt Łączy się ono z 5 jak tam jest z komórkami w jakich cenach stoją takie zwykłe komórki nec nokia nie jakieś tam z bajerami ale poprostu takie normalne kolorowy wyświetlacz czy kupię już np za 20 funtów albo i mniej?

Prosiłbym o jakieś rady wskazówki, np tez gdzie te sklepy się znajduja ulice i jeśli ktoś by się pofatygował to zaznacyzł to miejsce na mapce.
Napewno będę tutaj zaglądał i dalej prowadził dyskusje , mam nadzieje że dzięki mojim pytaniom ludzie też dowiedzą się więcej ! LICZE NA WAS PROSZĘ O POMOC !!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,