[color=red]1 pyt [/color]
Z Londyn stansed gdzieś do centrum bilet kosztuje około 10 funtów w jedną strone ?
[color=green]2 pyt [/color]
Koszty życia tam gdzieś zaużzymy tygodniowe? tak miej więcej chodzi mi tutaj jakieś normalne wyżywienie bo na początku troche przywioze z Polski a i zakwaterowanie mam będe mieszkał u kolegi siostry razem z nim oraz obcokrajowacami z Azji także jakieś dania będą też ale nie chciałbym być pasożytem , może jest coś co warto spróbowac w Angli ?
[color

Co koniecznie trzeba zobaczyć i ile kosztuje tam wstęp
może jakieś stadiony piłkarskie
[color=darkblue]4 pyt[/color] Czytałem coś o biletach komunikacyjnych
[color=indigo]5 pyt[/color] Znajomy mi mówil że w Angli można dosyć przystępnie kupić np koszulki piłkarskie
[color=orange]6[/color] pyt Łączy się ono z 5 jak tam jest z komórkami w jakich cenach stoją takie zwykłe komórki nec nokia nie jakieś tam z bajerami ale poprostu takie normalne kolorowy wyświetlacz czy kupię już np za 20 funtów albo i mniej?
Prosiłbym o jakieś rady wskazówki, np tez gdzie te sklepy się znajduja ulice i jeśli ktoś by się pofatygował to zaznacyzł to miejsce na mapce.
Napewno będę tutaj zaglądał i dalej prowadził dyskusje , mam nadzieje że dzięki mojim pytaniom ludzie też dowiedzą się więcej ! LICZE NA WAS PROSZĘ O POMOC !!