czy masz juz tam prace zalatwiona?
Jak twoj angielski jest na w miare dobrym poziomie(tzn.umiesz sie dogadac)to moge ci pomoc znalezc prace na stacji benzynowej.jest spoko.6 na godzine,full-time,w Abingdon-10 mil od oxfordu.daj znac.ovecka@wp.pl
|
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2006-04-16 01:06 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
czy masz juz tam prace zalatwiona?
Jak twoj angielski jest na w miare dobrym poziomie(tzn.umiesz sie dogadac)to moge ci pomoc znalezc prace na stacji benzynowej.jest spoko.6 na godzine,full-time,w Abingdon-10 mil od oxfordu.daj znac.ovecka@wp.pl |
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-05-02 09:54 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Witam
przeglądałem forum i wpadłem na twojego email ja rownież wybieram sie do oxfordu w czerwcu z bratem. W sumie mamy załatwione mieszkania u znajomej, ale nie ma pracy puki co. Znajoma mówi że sama nie pracuje od 1 miesiaca, wiec warto przyjeżdźać do oxfordu? Prosze o podpowiedz, w sumie niema żadnego fachu w reku ale mam uprawnienia na wózki, elektro mechaniczne tech, ratownik wopr, i ostatnio kortowy,(pomijając 100 innych zawodow wykonywanych) jestm studentem turystyki, angielski znam na poziomie komunikatywnym średnim tzn ze dość dużo rozumiem troszke mniej mówie gramatyka słaba pisownia bardzo słaba. Kasy biore około 600 f wiec na 1,5 miecha wegetacii powinoo wystarczyc. A teraz pytanie jakie sa sznase w oxfordzie warto sie tam wybieac bo jak czytałem na tym forum to Polaków jest jak psów ![]() ![]() Pozdro i prosze o rade w ramach rev moge fajurki podrzucic ![]() SKIBA |
|