MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

DO CAMMY

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-04-02 18:46 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Witaj, będę mieszkała za 1.5 m-ca w Grays, jak sądzisz mam szanse znaleźć w miare szybko prace, mój angielski jest na zasadzie "kali jeść", pozdrawiam, gdybyś słyszała o wolnych posadkach to prosze daj znać

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-04-02 19:47 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

"kali" 1,5 m-ca aby cos zrobic ze swoim jezykiem, jak sie dogadasz szukajac pracy, myslalas nad tym? oczywiscie liczysz na innych, ze ci pomoga, a jak nic nie wyjdzie to bedzie ich wina, haa? ludzie kto wam takich bzdur opowiada, ze bez jezyka mozna znalezc szybko prace, pewnie tacy sami, tylko pewnie udaja przed znajomymi w polsce jak sie im tutaj powodzi, i kolejni naiwni przyjezdzaja i szybko sie rozczarowuja.
idz kochana na rynek i dogadaj sie z jakims chinczykiem, ktory sprzedaje podkoszulki i bedziesz mogla wyobrazic, ze to ty jestes takim chinczykiem w uk.
myslec do cholery

Do góry stronyOffline

vlade

Post #3 Ocena: 0

2006-04-02 23:31 (19 lat temu)

vlade

Mężczyzna

Z nami od: 01-04-2006

przeszukaj http://www.jobcentreplus.gov.uk/jcp/index.html moze cos znajdziesz i to bez zartow :), sa tu agencje pracy niedaleko "centrum", takie miejscowe, ale nie wiem co oferuja za bardzo, jedynie co wiem to to ze niedawno znajomy mi mowil ze para polakow zjechala od niego z domu bo nie mogli znalesc pracy tutaj, i mowili a wlasciwie nie mowili po angielsku, ale to okres zimowy teraz wiosna moze bedzie lepiej. ale generalnie to tu nie ma nic ciekawego, przez wiekszasc czasu smierdzi soda(uzywaja do proszkow do prania), jest tu niedaleko fabryczka co smrodzi dzien i noc, wszystko zalezy jedynie od kierunku wiatru

Do góry stronyOffline

gagi

Post #4 Ocena: 0

2006-04-03 14:36 (19 lat temu)

gagi

Z nami od: 17-03-2006

witam,chyba mnie źle zrozumiałeś(aś), nie zamierzam uczyć się języka w ciągu 1.5 m-ca, bo uczę sie od roku ,ale zdaję sobie sprawę ,że nie jest poprawny, za 1.5 m-ca to bede już mieszkała w Anglii,skąd ta oziębłość????? powodzenia

Do góry stronyOffline

gagi

Post #5 Ocena: 0

2006-04-03 14:42 (19 lat temu)

gagi

Z nami od: 17-03-2006

Dzięki za informacje, wiem ,że okolica nie jest ciekawa bo byłam tam 3 razy, ale mąż ma tam pracę ,więc nie mam wyjścia, pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,