Str 2 z 2 |
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2006-03-31 18:13 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
cholernie drogi masz ten internet, zmien operatora, poza tym mozesz sprzatnac sam, no chyab ze mieszka was 10, to macie zawsze burdel.
|
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-03-31 20:12 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
ty chyba mieszkasz cala rodzina ....6 osobowa za te koszty....albo dajesz d....jakiemus cwaniakowi i ciagnie z ciebie tez na rachunki swojej rodziny...he,he
|
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2006-04-02 17:36 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
przeczytaj uwaznie!!!!- rachunki w zaleznosci ile osob mieszka. mieszkamy w kumpeli mieszkaniu, wiec pokazala nam rachunki.... roznica jest iz mu tu mieszkamy a nie przyjechalismy zaoszdzedzic i wracac do polski. zarabiamy dobdze wiec nie musimy sie gniezdzic - jest nas trojka a 4-pokojowym mieszkaniu..oni anglicy, wiec kto ma czas na sprzatanie, lepiej wyjsc do kina czy spotkac sie ze znajomymi
|
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2006-04-02 20:03 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
piszesz "oni anglicy" i ze mieszka was trojka, wydaje mi sie ze miszka was tam wiecej, a ty sciemniasz. nie wydaje mi sie ze codziennie chodzisz do kina, czy spotykasz sie ze znajomymi, po prostu udajesz kogos kim nie jestes (slomka wylazi spod podeszwy). Poza tym, slabiutko zarabiasz skoro nie mozesz nic odlozyc. Ja tez zyje "pelna geba", wynajmuje kawalerke sam, mam samochod (nie kilkunastoletni) i odkladam co m-c 1000-1200 funciakow, sam sprzatam - bo tak zostalem wychowany.
tak czy owak, jak kktos okreslil macie tam burdel. |
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2006-04-13 04:39 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
witaj jak na inzyniera ze znajomoscia ang jest to b.malo. mozesz zarobic duzo wiecej,ale musisz poszukac.ja jestem po ogolniaku i mam 1200£ za prace w zwyklej fabryce. z tego co wiem z tytulem i umiejetnoscia ''sprzedania'' sie mozesz zarobic 2razy tyle!!!!!
|
|
|
Andrew1 | Post #6 Ocena: 0 2006-04-13 15:32 (19 lat temu) |
Z nami od: 25-03-2006 |
Witam!Thanks za info o płacach w UK dla inżynierów.Tak też zrobię-postaram się"lepiej sprzedać swoją skórę".Pozdrawiam! Z okazji Wielkiej Nocy, życzę Wam wszystkiego dobrego!
![]() |