MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

"stowarzyszenie mlodych polakow" ?

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-03-19 18:57 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

mam ok. 50 -tki. Wszedzie slyszy sie tylko "MLODY" to, "MLODY" tamto. czy ludzie w moim wieku to juz sie nie licza ? Jak WY chcecie jednoczyc Polonie jesli z gory zakladacie ze wasza organizacja jest dla MLODYCH i pieknych Polakow ?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-03-19 18:59 (19 lat temu)

Anonim

uklon w strone "Poland Street - Stowarzyszenia Mlodych Polakow w Londynie"...

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2006-03-19 21:12 (19 lat temu)

Anonim

polishplanet jest dla wszechpolakow :-]
bez wzgledu na wiek ;-)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2006-03-20 02:27 (19 lat temu)

Anonim

Poland Street - bardzo sympatyczni, własnie miałem okazje ich dzisiaj poznać

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2006-03-20 07:22 (19 lat temu)

Anonim

wydaje mi się,że bez wzgledu na wiek jeżeli jesteś porządnym człowiekiem napewno Cie tam przyjmą.Oni zrobili wielką robotę organizując ten wiec.Ukłonu dla nich.Najbardziej przykre jest ,że kilka osób próbowało nie dopuscić do tego wiecu.Młodych jest najwiecej,moze dlatego tak sie nazwali.Walczyć o swoje trzeba.W Polsce nie tworzy sie nowych miejsc pracy, ten temat nie istnieje.Mysle,że nawiążesz z nimi kontakt.

Do góry stronyOffline

jullietta

Post #6 Ocena: 0

2006-03-21 10:30 (19 lat temu)

jullietta

Z nami od: 09-02-2006

Stowarzyszenie Mlodych Polakow w Londynie Poland Street(niekoniecznie wiekiem ale takze stazem)
chcemy jednoczyc spolecznosc polska w londynie,tzw.czwarta fale emigracji,sklada sie tak ze wiekszosc wyjezdzajacych to ludzie mlodzi ale absolutnie nie zamukamy sie przed starszymi ludzmi
jesli ktolwiek zainteresowny wstapieniem do poland street zapraszam na www.polandstreet.org.uk

dziekuje w imieniu calego zespolu poland street za wyrazy uznania
bez obecnych nie zdzialalibysmy nic wiec to wielkie dzieki WAM za to ze nas wsparliscie
mam nadzieje do zobaczenia na Marszu Papieskim 2 kwietnia

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #7 Ocena: 0

2006-04-01 07:16 (19 lat temu)

Anonim

Drobnostka, ale ....

.... takiego drugiego kretyna jak ten koles co to byl calym wodzirejem na wiecu Zbigniew Drzewiecki to ze swieca szukac.
Co za mlot.

"Panie Konsulu Powiedziałbym - Do widzenia, ale pewnie wolałby Pan nas tu już wiecej nie widzieć, bo możemy przyjść wtedy w gorszych nastrojach"

Kogo on straszy?

Co Zbysiu, moze "podpalisz konsulat", idioto. Widze ze cos wiesz i moze cos z tego bedzie ale niech inni to robia a Ty moze zacznij o podstaw; jeszcze raz i tyle razy ile bedzie koniczne zeby wbic do tego pustego lba troche kultury i obycia.
I kto by pomyslal ze taki cymbal pracuje w dzienniku polski.

Gartulacje, idiotycznie perfekcyjnego obrazu kretyna.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #8 Ocena: 0

2006-04-01 14:46 (19 lat temu)

Anonim

drobnostka, ale co ty zrobiłes dobrego, chyba opisałeś swój charakterek.Tylko dureń może krytykować.Oj nie chciałabym cie spotkać bo jesteś złym czlowiekiem

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #9 Ocena: 0

2006-04-02 10:43 (19 lat temu)

Anonim

No tak, prawda w oczy kole. Oczywiscie ze jestem ZLY bo nie lize komus dupy i pisze tak jak widze, wali mnie polityka ale walcze o swoje.

CO? moze ten koles to "gwiazda" i cos jeszcze.

Nie, nie. To pajac. :-Y

Sam wiec to super pomysl ale z pomyslami to my nie mamy problemow natomiast wykonanie i prostaki czesto oddalaja sukces.

"Tylko dureń może krytykować" to gratuluje wlasnego opisu. ja jestem durniem i Ty tez jestes durniem bo krytykujesz mnie. Cos Ci sie pomieszalo, no ale to chyba OK. Koles jest kretynem, kolezanka tez nie ma pojecia.

Paranoja

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,