Str 2 z 2 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Anonim |
Post #1 Ocena: 0 2006-03-13 14:05 (19 lat temu) |
Anonim
|
jasna..... jak to bez podatku, pani Leno.
przecież płacę podatki i to całkiem niezłe, ale może by tam w Polsce wzięli pod uwagę, że mieszkanie mnie kosztuje 1000 funtów miesięcznie, transport też trochę itd czyli koszty życia są znacznie większe niż w naszym ukochanym kraju, więc jak mi ktoś łaskawie odliczy 30 diet na rok, to lepiej żeby to sobie w buty wsadził, bo nam tu to pomoże jak umarłemu kadzidło;
to tyle miałam do powiedzenia a o swoje i tak będę walczyła, a co...
Kasia
|

|
 |
|
|
Anonim |
Post #2 Ocena: 0 2006-03-13 14:55 (19 lat temu) |
Anonim
|
Przykro o tym pisac ale panstwo polskie w niczym mi nie pomogło a za angielskie owszem i to dużo.
Nie mieli mi niczego nawet do zaproponowania(mysle o pracy ) a teraz ,
gdy jakos sobie poradziliśmy, nie potrzebujemy pomocy z Mops itd
a do kraju zwozimy żywą gotówke - OGROMNĄ - to jeszcze za mało?
Powinni nas z kwiatami witac!
|

|
 |
|
Anonim |
Post #3 Ocena: 0 2006-03-14 09:23 (19 lat temu) |
Anonim
|
puki co mam obywatelstwo polskie i mogę płacić wszystkie należne mojemu państwu pieniądze, ale zasada ich naliczania jest delikatnie mówiąc bez rewelacji i dlatego będę starała się to zmienić, a jak nie da się inaczej to owszem mogę się wystawiać na pośmiewisko pod ambasadą - tak na pośmiewisko, ale nie jako prywatna osoba, ale jako obywatel kraju, który ma serdecznie w dupie swoich obywateli i zmusza ich do takich kroków. jak petycje nie pomogły - to może taki sposób bedzie lepszy, chociaż biorąc pod uwagę to co dzieje się teraz w Polsce i jak tamci się ośmieszają... czy kogoś to wzruszy?
pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia pod ambasadą
Kasia
|

|
 |
|
Anonim |
Post #4 Ocena: 0 2006-03-15 00:37 (19 lat temu) |
Anonim
|
my tez się wybieramy - choć czy to coś pomoże to zobaczymy
Ania i Monia