MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy ktos zna ta firme ?i pare innych pytan

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kasik82

Post #1 Ocena: 0

2006-03-02 20:02 (19 lat temu)

kasik82

Z nami od: 02-03-2006

Firma jest z rzeszowa rekrutuja ludzi do pracy w Anglii
www.kontakt-international.pl
wyjechała ktos z tej firmy , miał z nimi jakakolwiek stycznosc ?

a tak na marginesie moze ktos wyjezdzał w Polsce przez posrednictwa pracy rekrutujacych do pracy za granica a mianowicie chodzi mi o to jak wygladala wasza umowa czy byla dosc obszerna ? czy szczegołowo bylo napisane co i jak ile na godzine i wogule wszytsko ?

bo ja dostałam umowa ktora zawiera 5 stron A4
i wszytsko ejst tam nie jasne .
i Jeszcze jedno do tych ktorzy pracuja w Anglii i maja stycznosc z umowami angielskimi jesli na umowie niema napisane ile płaci za nadgodziny i czy wogule płaci to ma prawo taki pracodawca wogule nie wypłacic za nadgodziny ?
Na mojej umowie cos takiego było firma mnie tylko poinformowała ze napewno pracodawca zapłaci za nadgodziny ale w umoiwe tego wogule niema wiec niewiem co o tym myslec
dziekuje za wszytskie opinie
kasik

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-03-06 09:47 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Brak informacji o odplatnosci za nadgodziny niedobrze ci wrozy...Powinnas miec informacje , czy za nadgodziny placa ci wedlug normalnej stawki, ile placa za sobote i niedziele, ile za nocki..Nie wykluczone jednak, ze informacje te pojawia sie w umowie podpisywanej na miejscu po przyjezdzie...
Tak czy inaczej brak tych danych nie swiadczy dobrze o profesjonalizmie polskiego posrednika- to oni powinni dbac o twoj interes, bo jesli bedziesz zadowolona to polecisz posrednika dalej, jesli nie-obsmarujesz go na forum...Pomecz swojego posrednika ...!!! :-|

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,