MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Do kogo z tym isc????

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-03-01 10:35 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Witam . Mam problem i prosze was o pomoc. SPedzilam wczoraj caly dzien w szpitalu. Jestem ubezpieczona ale nie w tym problem. Zabral mnie ambulans poniewaz stracilam przytomnosc 3 razu w przeciagu 2 godzin. Niestety pani z ambulansu stwierdzila ,ze nie bedzie jechala na sygnale poniewaz tylko wymiotowalam- choc powiedzial jej moj chlopak jaka jest przyczyna zaslabniec. Utknelismy w korku. Po dojechanie do szpitala od razu sie mna zajeto. Pownonie poinformowano lekarzy o 3krotnym zaslabnieciu mimo to, iz nie moglam ustac na nodach i bylam gorzej blada niz sciana kazano mi pojsc do toalety by oddac mocz na badania. Nikt ze mna nie poszedl, a toaleta byla na koncy korytarza. Zaslablam- nie wiem jak dlugo tam lerzalam, ale gdy wreszcie otworzylam oczy i sie podnioslam moje usta byly zalane krwia i bardzo bolal mnie bok. Wyszlam z toalety i powiedzialam ze zaslablam. Zaczeto mnie przepraszac itd.Skonczylo sie na glebokim rozcieciu ust oraz ubitych plecach. Ciesze sie ze tylko tyle bo przeciez moglam uderzyc sie w glowe, a nikt by tego nawet nie zauwarzyl, bo sama sie podnioslam i sama poprosilam o pomoc. Sek w tym ze powinni mnie zostawiac samej- ni w przypadku gdy moglam ponownie zaslabnac. Do kogo mam sie z tym zwrocic? Chce ich zaskarzyc o narazenie zdrowia. Moglam przeciez upasc niefortunnie a wtedy co? Jaka insytucja sie tym zajmuje? Gdzie mam z tym isc?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-03-01 21:22 (19 lat temu)

Anonim

powiem tak, powinnas narobic duzo szumu wokol siebie i troche ich postraszyc, tutejsze szpitale bardzo boja sie procesow, powinno pomoc i powinnas dostac lepsza opieke. Na pewno musisz udac sie do dyrekcji szpitala i tam porozmawiac o swoim problemie, jezeli nie beda chcieli z toba rozmawiac, powinnas w pierwszej kolejnosci zlozyc doniesienie na policje, a potem do jakiego prawnika. Masz murowane zalozenie sprawy i prawdopodobnie szybki proces, ale lepiej skorzystaj z porady prawnika.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2006-03-05 23:13 (19 lat temu)

Anonim

...ta kancelaria prawna moze ci pomoc....jezeli sprawa bedzie w jej preferi to si nia zajma...koszta cale po procesie...tylko wygranym....firma ta wygrala dla mnie pieniadze w troche innej sprawie...ale mozesz sprobowac...ost czasu polka tam pracowala wiec jesli bys miala problemy z jezykim ona Tobie pomoze:)
203-209 North Gower Street
London NW1 2NJ
euston
tel...0207-383-3855
07879464373
8-) :-]

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,