MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Sheffield - fajne dzielnice dla dziecka

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

wiolonczela

Post #1 Ocena: 0

2011-02-08 11:43:37 (14 lat temu)

wiolonczela

Kobieta

Z nami od: 19-04-2008

Witam! Po ponad dwuletnim pobycie w Polsce zdecydowałam wrócić do Anglii... Myślimy z mężem o Sheffield i okolicach, ale nie znam dobrze tego rejonu i nie wiem gdzie najlepiej poszukać mieszkania (jaka część/dzielnica Sheffield),aby dziecko, które niedługo będzie miało 3 latka- miało blisko place zabaw, przedszkola itp.
dziękuję za wszelkie podpowiedzi!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

dzamulina

Post #2 Ocena: 0

2011-02-08 13:40:58 (14 lat temu)

dzamulina

Kobieta

Z nami od: 07-06-2009

Ja mieszkam w Sheffield od pół roku zaledwie ale bardzo polubiłam to miasto. Ostatnio dowiedziałam się czytając historie tego miasta na Wikipedii że jest ono najbardziej "zielonym miastem" w Anglii czyli ze na jednego mieszkańca przypada więcej drzew na osobę niż w jakimkolwiek innym mieście w Europie (taka ciekawostka). Miasto naprawdę ciekawe. Z pracą rożnie podobno, nie znam dokładnych faktów bo sie tylko jak narazie edukuje w collegu:-]. Z dzielnic to wiem, że Darnall jest najbardziej popularny wśród Polonii, ja jednak mieszkam w innej dzielnicy.Polecam jak najbardziej!!! Pozdrawiam i Good Luck :-]

Do góry stronyOffline

wiolonczela

Post #3 Ocena: 0

2011-02-08 19:09:49 (14 lat temu)

wiolonczela

Kobieta

Z nami od: 19-04-2008

Dzięki za podpowiedź!!!!! Też czytałam dużo pozytywów na temat Sheffield, byłam tam raz w odwiedzinach u kumpla i spodobało mi się! w miarę tanio, sporo pracy.dzięki raz jeszcze

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,