|
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2006-02-26 14:10 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
jesli istnieje takie cos jak pomoc, choc polacy sa samolubami to ja naprawde sie zdziwie,jesli spotkam kogos z reka do pomocy ciezko mi znalezc prace bylem optymista zyciowym , zapalonym do pracy ale wykiwali mnie rodacy teraz jade do Londynu mam gdzie spac ale jak ktos moze to prosze o pomoc w znalezieniu pracy, umie dobrze jezyk, pracowalem w kuchni troche na remontach(wlochy)pilnowalem dziadka...skladam na studia pomozcie jak trzeba to uczciwie zaplace mam 21 lat nazywam sie Pawel
![]() ![]() |
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-02-26 14:12 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
jak ci pomoc?jesc nie masz?? co to znaczy?
|
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2006-02-26 14:31 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
wiem smieszne to ale wiedzialem ze sie nie myle
nie mam jesc bo nie pracuje forsy tez nie mam a znajomych hmm ile moge korzystac z kolegi??? ale i tak dzieki sprawdzilo sie ....polak polakowi jest .............. |
madmar | Post #4 Ocena: 0 2006-02-26 21:26 (19 lat temu) |
Z nami od: 23-02-2006 |
po pierwsze kolego musisz zmienic stosunek do ludzi, wtedy oni zmienia go ciebie,
po drugie, nie kazdy rodak to twoj wrog, z takim nastawieniem, rzeczywiscie nikt ci nie pomoze po trzecie zamiast wydawac pieniadze na takie dziwne posty, lepiejs spozytkowalbys ja kupujac sobie bulke (pisales ze nie masz co jesc). swoja droga skad wyscie sie urwali, mysleliscie ze przyjedziecie i praca sie wam nalezy? oczywiscie ta praca jest, ale trzeba troche wlasnego wkladu, trzeba sie umiec porozumiec w jezyku, ktory tutaj obowiazuje (przynajmniej w stopniu podstawowym). denerwujesz ludzi takimi postami. zmien sie kolego |
cinos | Post #5 Ocena: 0 2006-02-27 00:03 (19 lat temu) |
Z nami od: 22-03-2005 |
|
|