|
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2006-02-23 13:13 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Hej mam pytanko, 7 kwietnia lece do Londynu a dokładnie do Stratford, czy ktos wiee moz czy sa tam jakies studia dla Polaków? to znaczy tam gdzie wykładaja po polsku? bo słyszałam ze są podstawowki takie ale czy studia? i jeszcze najlepiej zaoczne??? prosze o kontakt jesli ktos cos wie na ten temacik!
|
katrina | Post #2 Ocena: 0 2006-02-23 17:02 (19 lat temu) |
Z nami od: 22-02-2006 |
W Anglii nie ma ani podstawowek ani studiow prowadzonych w jezyku polskim!!!!!!!!!!!!!
Sa jedynie polskie szkoly prowadzone przez organizacje najczesciej dzialajace przy kosciele - sobotnie lub niedzielnie - odplatne (ok 5 funtow dzien) ale dla dzieci aby uczyly sie jezyka polskiego. Pozdrawiam ![]() |
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2006-02-24 21:27 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
czy ktoś może wie czy istnieją jakieś inne polskie szkoły oprócz Polish Saturday Schools?
|
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2006-02-24 21:30 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
czy Polacy mogą uczęszczać do wszystkich szkół np. szkół wyższych (też płatnych) co mieszkańcy UK i Połnocnej Irlandii? I czy może ktoś się orientuje jakie są opłaty za takie szkoły
a czy ktoś może wie czy w Irlandii Północnej też jest możliwość uczestniczenia w darmowych kursach j.angielskiego dla Polaków? czy mogłby ktoś podać jakąś nazwę takich darmowych szkół w UK bądź w Północnej Irlandii lub ich strony internetowe. Z góry wielkie dzięki. pozdrawiam |
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2006-02-25 20:50 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
mam prośbę:
mógłby ktoś napisać stronę internetową jakieś szkoły - gdzie można uczęszczać za darmo - obojętnie gdzie może być w Anglii , Irlandii Północnej, Szkocji lub Walii. Z góry dziękuje |
|
|
Anonim | Post #6 Ocena: 0 2006-02-26 23:11 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
mam prośbę:
mógłby ktoś napisać stronę internetową jakieś szkoły - gdzie można uczęszczać za darmo - obojętnie gdzie może być w Anglii , Irlandii Północnej, Szkocji lub Walii. Z góry dziękuje |
Anonim | Post #7 Ocena: 0 2006-02-26 23:37 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
ja natiomast miałabym takie pytanie:
jaki Polacy mają dostęp do edukacji w Zjednoczonym Królestwie Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej? z góry dziękuje za odpowiedź. pozdrawiam. |
|