Witam wszystkich proszę o informacje co mogę zrobic do kogo się zgłosić żeby załatwić ta sprawę.
Już pisze jak wyglada sprawa dwa dni temu poprosiłem w firmie której pracuje o wniosek urlopowy na nowy 2011/2012 rok dodam ze w mojej firmie nowe urlopy zaczynaja się z dniem 1 kwietnia wiec jest jeszcze trochę czasu ale już teraz można składać wnioski. Wypelnilem taki wniosek i chciałem wziąć urlop 29 sierpnia czyli jeszcze około 8 miesięcy i o dziwo nie dostałem zgody a jako powód odmowy dostałem informacje ze ten termin jest już full zarezerwowany. Dodam iż w mojej firmie jest 1 główny manager i 2 operation manager, urlopy podpisuje ten a właściwie ta główna managerka i jak dostałem odmowę poszedłem do managera 2 żeby sprawdził mi jeszcze terminy w lipcu czy są wolne oczywiscie są wolne w wtedy wpadłem na pomysł żeby zapytać się o 29 sierpnia i co ? Okazuje ze jest wolny odpowiedzial ze jeszcze dużo terminów jest wolnych ze mało osób jeszcze rezerwuje nowe bo właściwie wnioski jeszcze nie są ogólnie dostępne bo jeszcze stary rok urlopowy się nie skończył. I teraz pytanie czy to jest dyskryminacja czy nie? I poza odwołaniem się do niej gdzie można napisać ??