MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Sklep internetowy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-12-29 18:14:23 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Malahai1983

Post #2 Ocena: 0

2010-12-29 18:28:21 (14 lat temu)

Malahai1983

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2009

Zeby zalozyc sam sklep mozesz uzyc jednego z gotowych programow. To bedzie najszybsze i najprostsze rozwiazanie.

A towar? Zalezy od Twoich finansow. Albo od hurtownikow, albo od producentow. Wiadomo, jesli bedziesz bral towar z UK bedzie Cie on kosztowal wiecej, jesli masz finanse i duzo cierpliwosci, mozesz towar ciagnac z Chin.

Najpierw zastanow sie co chcesz sprzedawac, potem czeka Cie badanie rynku. Potem dopiero martw sie o towar itd.
'Boze chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sam sobie poradze'

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Mieszko

Post #3 Ocena: 0

2010-12-29 19:21:49 (14 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

Spotkałam się też z opinią, ze jak się ma sklepik internetowy to się nic nie robi tylko siedzi w domu i dużo zarabia od pierwszego dnia. Bzdura, to taki sam ciężki biznes jak każdy inny.
Myślę, że najpierw trzeba zacząć od tego co się chce sprzedawać (jeśli mówimy o sprzedawaniu towaru, nie np. usługach przez internet) i wtedy zacząć szukać dostawców.
I nie licz na to, że ktoś Ci poda dokładnie skąd bierze towar. Dobry dostawca to skarb.
Malahai ma rację, warto skorzystać z gotowego oprogramowania, zwłaszcza jak ktoś nie chce wydawać na początek fortuny na zrobienie własnego sklepu i w dodatku nie bardzo się na tym zna. Jest tego sporo np. Zen Cart, Magento, Actinic, Cre, Cubecart, My Cart, Virtue Mart i masa innych.

Do góry stronyOffline

jollqa

Post #4 Ocena: 0

2011-01-03 18:20:04 (14 lat temu)

jollqa

Kobieta

Z nami od: 13-08-2008

a ja sie dolacze do tematu... Czy moze ktos wie jak zalozyc sklep internetowy w stylu amazon lub
Folksy
lub polski
pakamera
Chodzi mi o to ze kto chce moze sie zarejestrowac i wystawiac swoje rzeczy. Nie na aukcjach tylko tak normalnie-tworzyc swoj maly sklep. Oczywiscie ponoszac opalate np od wystawienia rzeczy i jakis procent od sprzedazy?

[ Ostatnio edytowany przez: jollqa 03-01-2011 18:23 ]

[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,