MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

C.D. wyrzuconej z własnego domu

« poprzednia strona

Strona 9 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 9 z 9

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

elizaglasgow

Post #1 Ocena: 0

2010-12-08 15:57:18 (15 lat temu)

elizaglasgow

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 05-09-2009

Gdyby to nie byly fakty, to nie byloby policji, right of woman, shelter(zajmuja sie osobami bezdomnymi).Tam nie pracuja ludzie, ktorych latwo oszukac.
Kradziez mienia nie wymaga oczerniania.On ja okradl i nawet gdyby puszczala sie z jego przyjacielem, on nie ma prawa jej okradac, od tego jest sad, od zlodzieji.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #2 Ocena: 0

2010-12-08 16:00:38 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

elizaglasgow

Post #3 Ocena: 0

2010-12-08 16:09:31 (15 lat temu)

elizaglasgow

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 05-09-2009

Przeciez dziewczyna poszla z tym do sadu.Tutaj nie potrzeba sadu, tylko odrobiny rozumu.

Uwazasz moze ze sad bedzie kierowal sie tym, ze ...teoretycznie panna sie puszczala?Ze to on pracowal, ona nie( co jest kompletna bzdura, w koncu na jakiejs podstawie banki przyznaja kredyty...)?Jestes w bledzie.To jest ich wspolna wlasnosc, nawet, gdyby nie placila kredytu-sad ja moze z tego zwolnic, jesli ja na to nie stac, ona moze ustalic zmiany dot.kredytu z pozyczkodawca, lub znow sad to za nia zrobi.Zycie osobiste nie ma wplywu na decyzje sadu, licza sie fakty-pozbawienie majatku przez jej bylego partnera.Koledze powiedz, zeby zapoznal sie z tymi przepisami, zeby wiedzial co mu grozi, no i znalazl prawnika.
U ciebie az krew sie gotuje, zeby wprost ja nazwac dziwka, no tak wnioskuje..., z wczorajszych i dzisiejszych wypowiedzi-szczegolnie tej z kolejnym, czekajacym na nia partnerem.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #4 Ocena: 0

2010-12-08 16:20:46 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 9 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie