MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

C.D. wyrzuconej z własnego domu

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 7 z 9

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Kiliana

Post #1 Ocena: 0

2010-12-08 11:33:41 (15 lat temu)

Kiliana

Kobieta

Z nami od: 05-07-2009

Cytat:

2010-12-08 11:23:09, elizaglasgow napisał(a):
Cytat:

2010-12-08 10:45:29, Kasia_red napisał(a):
Usunęłam wypowiedzi nie na temat lub/i sprzeczne z regulaminem forum. Proszę o trzymanie swoich emocji w ryzach.
Eliza - uwaga do Ciebie: Prawie wszystkie dyskusje, w których bierzesz udział, kończą się awanturą i usuwaniem postów. Uprzejmie proszę o przestrzeganie naszego regulaminu, a szczególnie następujących punktów:

2. Na forum nie wolno umieszczać postów lub tematów, które:
a) wyśmiewają innych użytkowników forum, ubliżają im, albo naruszają wolność osobistą

3. b) Udzielając się na forum:
- nie odbiegaj od tematu wątku (off topic)

W przeciwnym razie Twoje konto zostanie zablokowane.

Nie usunelas wszystkich wpisow, usunelas tylko moje.Nie usunelas wpisow pana, ktory to ladnie obsmarowal zalozycielke tematow, czyli wedlug regulaminu i tego, co tutaj przedstawilas:naruszyl jej dobro osobiste, ublizyj jej:

Moze zacytuje,

Hail_Eris Post #6 Ocena: 0
2010-12-07 21:47:35 (13 godzin temu)
Z nami od: 30-07-2010
A nie zapomiałaś dodać jednego istotnego szczegółu?
A mianowicie dlaczego facet, który tyrał na Ciebie całymi latami i wypruwał sobie żyły "nagle" postanowił wystawic Cię za drzwi?

Skoro jesteś taka szczera i nie masz oporów aby pisać o swoich osobistych sprawach, to może będziesz choć na tyle uczciwa aby opowiedzieć całą historię, a nie tylko jej przylukrowaną, jednostronna część?

No dalej - nie wstydź się.
Jak do tej pory nie byłaś zbyt wstydliwa.

2010-12-07 22:05:18 (13 godzin temu)
Z nami od: 30-07-2010
Ten człowiek wystawiony na ulicę nie miał zbyt daleko do innego ciepłego gniazdka, gdzie czekał już pan bardziej chojny i "romantyczny", prawda?

Nie zauwazylas zapewne, zauwazylas tylko moje wypowiedzi, szczegolnie ta, ktora podwazyla profesjonalizm Ady.
Regulamin dziala, ale tylko dla wybranych osob.
Slowo dupa bylo problemem, jego wypowiedzi nie, nie sa off topem nawet.

I tu sie zgadzam z Eliza, dlaczego uwaga jest zwracana tylko jednej osobie, skoro nie tylko Ona uzyla nieodpowiednich slow?
Traktujmy wszystkich rowno:-W

Co do reszty wypowiedzi, nie moge sie wypowiedziec, bo sie po prostu na tym nie znam...., wiec nie obiore stanowiska, kto ma racje Ada czy Eliza w kwestii bezpieczenstwa autorki postu.
Niemniej jednak, nie uwazam, zeby Ada sila, presja etc kogos zmusila do podania jakichkolwiek danych kontaktowych wymienionych juz instytucji. Ulisia jest dorosla kobieta i mysle, ze tez jest uswiadomiona co w swojej sytuacji co moze podac publicznie, a co nie
Dziecko jest księgą, którą powinniśmy czytać i w której powinniśmy pisać. ~ Peter Rosegger

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2010-12-08 11:37:05 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #3 Ocena: 0

2010-12-08 11:37:20 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Kiliana

Post #4 Ocena: 0

2010-12-08 11:43:43 (15 lat temu)

Kiliana

Kobieta

Z nami od: 05-07-2009

Cytat:

2010-12-08 11:37:05, __Bella__ napisał(a):
Cytat:

2010-12-08 11:33:41, Kiliana napisał(a):
I tu sie zgadzam z Eliza, dlaczego uwaga jest zwracana tylko jednej osobie, skoro nie tylko Ona uzyla nieodpowiednich slow?
Traktujmy wszystkich rowno:-W

Tutaj tak to nie dziala8-) Niektore osoby mieszamy z blotem,inne sa wywyzszane,jedne moga robic co chca,inne zqa kazdy post maja ostrzezenie,itd... wqrwiajace...ja juz na to nie zwracam uwagi... szkoda nerwow...

I wychodzi na to, ze apelowac mozna, lecz nikt nic sobie z tego nie robi. A szkoda, bo zasady powinny nie tylko z zalozenia byc takie same dla wszystkich :-|
Dziecko jest księgą, którą powinniśmy czytać i w której powinniśmy pisać. ~ Peter Rosegger

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

Post #5 Ocena: 0

2010-12-08 11:49:16 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #6 Ocena: 0

2010-12-08 11:52:29 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

elizaglasgow

Post #7 Ocena: 0

2010-12-08 11:53:15 (15 lat temu)

elizaglasgow

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 05-09-2009

Marusia, nie robie afery.Ada nawet nie spojrzala wczoraj na istotne informacje, jakimi sa godziny przyjec, dodala za to komentarz mowiacy, ze mam paranoje i ze facet przeciez nie bedzie tam stal tydzien, miesiac, caly dzien.Zwrocilam uwage, bo sama zainteresowana mogla nie zdawac sobie z tego sprawy, jak sie okazalo zdalawala sobie sprawe, ze podanie danych moze jej zaszkodzic.Z tego, ze Ada oczywiscie nie przyzna sie do bledu rowniez.
Dla mnie temat jest zamkniety.Bede wspierac dziewczyne prywatnie, nie tutaj, bo to nie ma sensu.Dlaczego musze sie zgadzac z Ada i dlaczego ona robi afere z powodu braku danych, nie prosi kulturalnie o nie, tylko rozpisujac sie na pol strony, dodaje komentarz o ukrywaniu danych?Nie zrobilam afery, zostalam natomiast wysmana przez pracownika wymiaru sprawiedliwosci, ktory nawet nie pofatygowal sie, zeby sprawdzic podstawowych informacji.Jej doswiadczenie zawodowe pozwala jej na komentarze.Moje juz nie.

[ Ostatnio edytowany przez: elizaglasgow 08-12-2010 11:54 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

anuna

Post #8 Ocena: 0

2010-12-08 11:54:03 (15 lat temu)

anuna

Kobieta

Z nami od: 03-08-2007

Cytat:

2010-12-08 11:29:25, women3city napisał(a):
Cytat:

2010-12-08 10:45:29, Kasia_red napisał(a):
Usunęłam wypowiedzi nie na temat lub/i sprzeczne z regulaminem forum. Proszę o trzymanie swoich emocji w ryzach.
Eliza - uwaga do Ciebie: Prawie wszystkie dyskusje, w których bierzesz udział, kończą się awanturą i usuwaniem postów. Uprzejmie proszę o przestrzeganie naszego regulaminu, a szczególnie następujących punktów:

2. Na forum nie wolno umieszczać postów lub tematów, które:
a) wyśmiewają innych użytkowników forum, ubliżają im, albo naruszają wolność osobistą

3. b) Udzielając się na forum:
- nie odbiegaj od tematu wątku (off topic)

W przeciwnym razie Twoje konto zostanie zablokowane.

Czy Ja dobrze rozumiem ? Checie usunac Elize za to ,ze bierze udzial w dyskusjach ,ktore koncza sie awantura ? Nie zauwazylam jak do tej pory,zeby Eliza kogos obrazala...wreczto Inni obrazaja Ja ...

A tak na marginesie to jestem tu od niedawna (Listopad 2010) ale mam juz dosyc...zastanawiam sie nad zlikwidowaniem konta,bo za duzo tu JADU ! Mam 37 lat i po dziurki w nosie sfrustrowanych i agresywnych ludzi.Sa inne sposoby na pogaduszki z rodakami.A MW powinna dokladniej sprawdzac i oceniac urzytkownikow forum.

Pozdrawiam i zycze o wiele weselszych i przyjaznych forumowiczow ;)

Ja tez nie zauwazylam, zeby Eliza obrazala Ade. Zreszta cokolwiek by Eliza ostatnio na forum nie napisala, to wszyscy na nia naskakuja. Owszem czesto ma odmiennie zdanie od innych, ale to nie powod, zeby dawac jej ostrzezenia itd. Od tego jest dyskusja, zeby kazdy mogl sie wypowiedziec. Ona czesto podwaza to, co inni mowia i to tak wszystkich irytuje. Moze czasem powinna wyluzowac, ale najwyrazniej to nie lezy w jej naturze. Jak juz dawac ostrzezenia ro rowno. Np wypowiedzi Hail Erisa mnie bardzo irytuja i uwazam, ze sa gorsze od wypowiedzi Elizy.
Blagam wiecej luzu ludzie! I troche wiecej sprawiedliwosci;-)
Adas 12/5/12

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

anuna

Post #9 Ocena: 0

2010-12-08 11:56:53 (15 lat temu)

anuna

Kobieta

Z nami od: 03-08-2007

Cytat:

2010-12-08 11:53:15, elizaglasgow napisał(a):
Marusia, nie robie afery.Ada nawet nie spojrzala wczoraj na istotne informacje, jakimi sa godziny przyjec, dodala za to komentarz mowiacy, ze mam paranoje i ze facet przeciez nie bedzie tam stal tydzien, miesiac, caly dzien.Zwrocilam uwage, bo sama zainteresowana mogla nie zdawac sobie z tego sprawy, jak sie okazalo zdalawala sobie sprawe, ze podanie danych moze jej zaszkodzic.Z tego, ze Ada oczywiscie nie przyzna sie do bledu rowniez.
Dla mnie temat jest zamkniety.Bede wspierac dziewczyne prywatnie, nie tutaj, bo to nie ma sensu.Dlaczego musze sie zgadzac z Ada i dlaczego ona robi afere z powodu braku danych, nie prosi kulturalnie o nie, tylko rozpisujac sie na pol strony, dodaje komentarz o ukrywaniu danych?Nie zrobilam afery, zostalam natomiast wysmana przez pracownika wymiaru sprawiedliwosci, ktory nawet nie pofatygowal sie, zeby sprawdzic podstawowych informacji.Jej doswiadczenie zawodowe pozwala jej na komentarze.Moje juz nie.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>elizaglasgow</i> 08-12-2010 11:54 ]

I tu sie musze z Toba zgodzic:-D Podwazylas wazna kwestie, ktorej Ada moze nie wziela pod uwage.
Adas 12/5/12

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

mlody_leszczyk

Post #10 Ocena: 0

2010-12-08 11:58:03 (15 lat temu)

mlody_leszczyk

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Mnie również irytuje Eliza, czasem z jej wypowiedzi to nie mogę zrozumieć o co ona walczy. I dlaczego tak brnie przy swoim. Wywnioskowalem, ze ona nie umie przegrywac i przyznać się do pomyłki. Zwalam to na jej trudny charakter.
No ale czytam jej wypowiedzi i wiem, ze ma prawo do swojego zdania.

Ale uwaga moderatora w stosunku do niej tylko mnie uświadomiła jeszcze bardziej w tym, że i na MW są równi i równiejsi.

A do zalozycielki tematu. To życzę wytrzmalosci i cierpliwości, bo to jeszcze długa walka o to co Twoje.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 7 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,