Oj, sadze jednak, ze i tak marnuje czas troszczac sie o twoje zrozumienie....
Str 6 z 9 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Adacymru | Post #1 Ocena: 0 2010-12-07 23:52:41 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Oj kobieto lubisz szukac problemow, jakos i autorka i inne osoby nie mialy problemow ze zrozumieniem. Co sie dowie? Ze byla na policji, to nie zadna tajemnica, ze byla u prawnika? Dostanie list od prawnika, a oni zwykle nie pisza na kartce pocztowej, tylko na firmowym pismie, z adresem, bo niby jak mialby odpowiedziec. Jak doczytasz, to zauwazysz, ze autorka pisala, ze mieszkala z rodzina w czasie zalatwiania sprawy; sadze, ze jako ze byli z zwiazku jakis czas, to on rodzine zna.
Oj, sadze jednak, ze i tak marnuje czas troszczac sie o twoje zrozumienie....
Ada
|
Post #2 Ocena: 0 2010-12-07 23:56:43 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2010-12-08 09:05:51 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
AndrzejW | Post #4 Ocena: 0 2010-12-08 10:12:35 (15 lat temu) |
Z nami od: 04-04-2007 Skąd: Grays |
Cytat: 2010-12-08 01:21:50, elizaglasgow napisał(a): Znow jestes w bledzie, poczytaj sobie swoj poprzedni wpis, ty stwierdzilas, ze ja mam paranoje.Ja nie mam z tym problemow, ze spogladaniem w lustro.I nie obrazaj mnie, znajdz sobie inna ofiare.Nie zwrocilas uwagi panu, ktory tak pieknie sie tutaj wypowiadal w kierunku zalozycielki tematu, tego nie zauwazylas, zabolal cie fakt braku namiarow, wyczulas kontrole ze strony tej dziewczyny, uznalas, ze redakcja bedzie potrzebowac tych informacji. Nie wierze, ze pracujesz dla wymiaru sprawiedliwosci.Poprostu nie wierze.Twoja postawa nie jest godna tegoz stanowiska. Wlasnie dlatego, ze spotykalam sie w pracy z podobnymi przypadkami,przemoca w domu, w jakiejkolwiek postaci zwrocilam ci uwage, jak nacisnelas ja, zeby podala adres.Do glowy mi nie przyszlo, zeby ktos, kto ma stycznosc z wokanda mogl w ten sposob sie zachowac. ![]() Pierwszy raz widze taka postwe i jeszcze brak wstydu. [ Ostatnio edytowany przez: <i>elizaglasgow</i> 08-12-2010 01:27 ] Skoro wchodzisz na profesjonalizm... Nie wiem, czym się zajmujesz, ale wygląda mi na to, że pracujesz jako pracownik społeczny. Jeżeli mam rację, to jestem szczęśliwy, że mieszkam daleko od Glasgow. Najwyraźniej masz swoją wyrobioną opinię na każdy temat ZANIM spojrzysz na fakty. I na koniec taki mały przytk do poprzedniej wypowiedzi - zazwyczaj dochodziło się po nitce do kłębka, a nie na odwrót ![]() |
Post #5 Ocena: 0 2010-12-08 10:19:14 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-12-08 10:32:36 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Kasia_red | Post #7 Ocena: 0 2010-12-08 10:45:29 (15 lat temu) |
Z nami od: 10-07-2009 Skąd: Londyn |
Usunęłam wypowiedzi nie na temat lub/i sprzeczne z regulaminem forum. Proszę o trzymanie swoich emocji w ryzach.
Eliza - uwaga do Ciebie: Prawie wszystkie dyskusje, w których bierzesz udział, kończą się awanturą i usuwaniem postów. Uprzejmie proszę o przestrzeganie naszego regulaminu, a szczególnie następujących punktów: 2. Na forum nie wolno umieszczać postów lub tematów, które: a) wyśmiewają innych użytkowników forum, ubliżają im, albo naruszają wolność osobistą 3. b) Udzielając się na forum: - nie odbiegaj od tematu wątku (off topic) W przeciwnym razie Twoje konto zostanie zablokowane. Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
|
Post #8 Ocena: 0 2010-12-08 11:10:18 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
elizaglasgow | Post #9 Ocena: 0 2010-12-08 11:23:09 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2009 Skąd: glasgow |
Cytat: 2010-12-08 10:45:29, Kasia_red napisał(a): Usunęłam wypowiedzi nie na temat lub/i sprzeczne z regulaminem forum. Proszę o trzymanie swoich emocji w ryzach. Eliza - uwaga do Ciebie: Prawie wszystkie dyskusje, w których bierzesz udział, kończą się awanturą i usuwaniem postów. Uprzejmie proszę o przestrzeganie naszego regulaminu, a szczególnie następujących punktów: 2. Na forum nie wolno umieszczać postów lub tematów, które: a) wyśmiewają innych użytkowników forum, ubliżają im, albo naruszają wolność osobistą 3. b) Udzielając się na forum: - nie odbiegaj od tematu wątku (off topic) W przeciwnym razie Twoje konto zostanie zablokowane. Nie usunelas wszystkich wpisow, usunelas tylko moje.Nie usunelas wpisow pana, ktory to ladnie obsmarowal zalozycielke tematow, czyli wedlug regulaminu i tego, co tutaj przedstawilas:naruszyl jej dobro osobiste, ublizyj jej: Moze zacytuje, Hail_Eris Post #6 Ocena: 0 2010-12-07 21:47:35 (13 godzin temu) Posty: 317 Z nami od: 30-07-2010 Skąd: Londoniewo A nie zapomiałaś dodać jednego istotnego szczegółu? A mianowicie dlaczego facet, który tyrał na Ciebie całymi latami i wypruwał sobie żyły "nagle" postanowił wystawic Cię za drzwi? Skoro jesteś taka szczera i nie masz oporów aby pisać o swoich osobistych sprawach, to może będziesz choć na tyle uczciwa aby opowiedzieć całą historię, a nie tylko jej przylukrowaną, jednostronna część? No dalej - nie wstydź się. Jak do tej pory nie byłaś zbyt wstydliwa. 2010-12-07 22:05:18 (13 godzin temu) Posty: 317 Z nami od: 30-07-2010 Skąd: Londoniewo Ten człowiek wystawiony na ulicę nie miał zbyt daleko do innego ciepłego gniazdka, gdzie czekał już pan bardziej chojny i "romantyczny", prawda? Nie zauwazylas zapewne, zauwazylas tylko moje wypowiedzi, szczegolnie ta, ktora podwazyla profesjonalizm Ady. Regulamin dziala, ale tylko dla wybranych osob. Slowo dupa bylo problemem, jego wypowiedzi nie, nie sa off topem nawet. Dodam jeszcze tylko, ze nawet strona internetowa organizacji jest zabezpieczana tak, zeby nie zostawic sladu po tym, ze ja sie odwiedzalo.Pewnie w jakims celu.Jestescie pewni, ze dziewczynie nic nie grozi, bo jedna osoba tak powiedziala.Sama zainteresowana nie musi zdawac sobie z tego sprawy, co jest calkiem normalne w takich sytuacjach.Sama zainteresowana przyznala mi racje i to jest najwazniejsze. |
Post #10 Ocena: 0 2010-12-08 11:29:25 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|