|
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-11-20 22:50:27 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
midian25 | Post #2 Ocena: 0 2010-11-21 06:58:51 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Aż tak to nie...Na przykładzie MW,zdarzają się takie dni,że sporo postów nastukam,ale czasem mogę nie zaglądać kilka tygodni i nie czuję się jakoś zle z tego powodu.
Jakieś 2 miesiące temu grałam nałogowo w gry na facebooku, jakoś mi to przeszło i już nawet tych gier nie otwieram i nie interesuje mnie że farma upada czy coś w tym stylu. Ale żeby przerywać spotkanie towarzyskie żeby zobaczyć co ktoś napisał, albo czy rośliny na farmie urosły to raczej by nie przeszło.Owszem, zdarza się odpalić kompa jak ktoś nas odwiedzi,ale tylko po to, zeby zerknąć w sieć jak ktoś ma jakiś dylemat odnośnie zakupu czegoś itp... Nawet jeżeli czasem wydaje mi się,że jestem uzależniona od jakiejś stronki lub gry, wiem, że za kilka tygodni stracę zaintersowanie i na ogół tak jest,więc co jest ze mną nie tak? [ Ostatnio edytowany przez: midian25 21-11-2010 07:01 ] "Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"
|
krakn | Post #3 Ocena: 0 2010-11-21 08:21:20 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
no wg mnie nawet zerkanie na telefon przy gościach a co dopiero odpalanie kompa, jest nie tylko "dziwne" ale wręcz niegrzeczne, rozumiem ze gdy czekamy jeszcze na kogoś, ale jak już wszyscy są, wyłączam zbędne zabawki i cieszymy się bycie z gośćmi.
Iles tam lat temu też miałem taki zachwyt, do były poczatki internetu w europie, wogóle było bardzo ekscytujace gdy widziałem na ekranie (na czarnym terminalu) jak w czasie realnym ktoś do mnie pisał litera po literze a był na drugim koncu miasta, czy nawet na drugim koncu świata. Teraz to już nie ma tej magi, w sumie to siadam z ciekawości by poczytać ulubione miesięczniki i przy okazji z wami posiedzieć, a tak to wole robić coś innego Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #4 Ocena: 0 2010-11-21 10:32:47 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|